Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Yenişehirlioğlu,,Manisa, vizyon projeler sayesinde Türkiye Yüzyılına destek olacak

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa’yı geleceğe taşıyacak vizyon projeler sayesinde Türkiye Yüzyılına destek olacağını kaydetti.

MANİSA-SEÇİM 22.09.2023 12:57:00 1831 0
Yenişehirlioğlu,,Manisa, vizyon projeler sayesinde Türkiye Yüzyılına destek olacak

 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa’yı geleceğe taşıyacak vizyon projeler sayesinde Türkiye Yüzyılına destek olacağını kaydetti.  

 

Manisa’nın Türkiye Yüzyılına Hazır olması gerektiğinin altını çizen Yenişehirlioğlu, “Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda devam eden bu projeler ve çalışmalardan Şehzadeler Şehri Manisa’mızın da azami ölçüde faydalanabilmesi için çalışmalarımız ve görüşmelerimiz aralıksız devam ediyor.

 

 Geçirmiş olduğum kaza sonrasında tedavi sürecinde hastanede yatarken dahi ana gündemim Manisa ve Manisa’nın talepleri oldu.  Birçok farklı konuda gerek Sayın Bakanlarımızla gerekse kamu ve özel kurumlarımızın temsilcileriyle yoğun bir görüşme trafiği yürüttüm. 

Bu süreçte Manisa’da bazı önemli değişimler de oldu. Manisa Valiliği görevine alanında deneyimli ve insan ilişkileri son derece kuvvetli olan Sayın Enver Ünlü, Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğüne üniversitemize uzun yıllardır emek veren Prof. Dr. Rana Kibar Hocamız, İl Emniyet Müdürlüğümüze de alanında başarılı çalışmalara imza atan Fahri Aktaş atandı” dedi. 


Manisa’yı geleceğe taşıyacak vizyon projelerin yer aldığını belirten Yenişehirlioğlu, “Bunun yanı sıra yatırım ve projeleri de yakından takip ediyoruz. İlimizi ulaşım alanında önemli bir noktaya taşıyacak olan hızlı tren projesi, şehrimizin değerine değer katacaktır. 

2024 yılı sonu itibarıyla hizmete almayı planladığımız Yüksek Hızlı Tren Projesi hızla devam ediyor. Böylece yaklaşık 12 saat süren Ankara-Manisa arası demiryolu ile seyahat süresi 3 saate düşecektir. Sağlık önemli alanlardan bir tanesi. Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesaplarımdan duyurmuştum. 112. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kapsamında toplamda 195 hekim kadrosu ihdas edilmişti. Bu doktorlarımızın tercih ve kura işlemleri 13 Eylül itibarı ile tamamlandı ve atanan hekimlerimiz peyderpey görevlerine başlıyor. Şehrimize atanan hekimlerimize hoş geldiniz diyor, görevlerinde başarılar diliyorum. 8 Eylül’de şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yılını kutladık. Daha önce de ifade ettiğim gibi düşman güçlerinin neredeyse tamamını yakıp, harap ettiği Manisa’mız aradan geçen 101 yılda adeta küllerinden yeniden doğmuş; sanayi, ticaret, tarımsal üretim ve insan kalitesiyle ülkemizin ve Ege’nin parlayan yıldızı haline gelmiştir. Biz bu başarı hikayesini daha da güçlendirmeye; ilimizin kazanımlarına kazanım katmaya, şehrimizin ve hemşehrilerimizin problemlerini çözmeye kararlıyız. Yerel seçimlerde de istediğimiz başarıyı yakalayıp artık tam anlamıyla yeni bir döneme başlamak istiyoruz.  Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda daha güçlü, daha müreffeh ve daha huzurlu bir Manisa için çalışacak, projelerimizi hayata geçireceğiz. 

Milletvekillerimizle, kamu kurumlarımızla, belediyelerimizle, teşkilatlarımızla, basın mensuplarımız ve hemşehrilerimizle el ele vererek Manisa’mızın değerine değer katacak projeler için var gücümüzle çalışacağız” dedi.  Yenişehirlioğlu, gazeteciler için Son Hasat isimli kitabını imzaladı.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.