Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

YENİGÜN'den Abone Rekoru

0

GÜNDEM 11.05.2016 17:43:38 2732 0
YENİGÜN

Bizim yayın politikamızı da biz kendimize göre şöyle belirledik. Halkın içinden, tarafsız bakış açısı, doğrudan yana Saruhanlı'nın ve Manisa'nın menfaatlerinin doğrultusunda yayın hayatına gireceğiz. Bizler Saruhanlı'ya çok şey katacağımıza inanıyoruz. Saruhanlı'ya yakışır bir gazete ile halkın sesi olacağız. Allah'ın izniyle de bunu hemşehrilerimiz ile başaracağız.' ifadelerinde bulundu.

'KİMSENİN SİYASETÇİSİ VE KİMSENİN ADAMI OLMAYACAĞIZ'

Şahin; 'Hayatın her noktası insan için siyasettir, gazetecilik de olmazsa olmazlardan birisi de şudur. Eğer ki bu gücü sürdürmek istiyorsanız. Birilerinin adamı olmanız gerekiyor. Biz kendimizden örnek vermek istiyoruz. Biz kimsenin ne adamı olacağız, ne de piyon olarak bizi kullanmalarına izin vereceğiz. Halkımızın desteği ile ayakta durmanın gayreti ve çabası içerisinde olacağız. Başarılı olanlara başarılı, başarısız olanlara da başarısız demek, ancak bunu yaparken de kırıcı ve ahlak sınırlarını aşmayacağız bu tür söylemlerden uzak kalacağız.' sözlerini söyledi.

OKURLARIMIZ BİZİ UTANDIRMADI

Tarafsız ve objektif bir gazetecilik için kollarını sıvadıklarını da belirten Adem Şahin; 'Gazetemizin ilk sayısında söylediklerimizin arkasında durarak 6.cı sayımızı yayımladık. Gördük ki okurlarımız bizleri utandırmadı. Daha ilk günde abone olmak için hemşehrilerimizden telefonlar almaya başladık. Son iki günde yaptığımız çalışmalarda abone sayısını 100'e ulaştırarak Saruhanlı'da önemli bir rekora imza attık. Bir ay içinde inanıyorum ki bu sayı 300'lere ulaşacaktır. Bizlere ve gazetemize gösterilen ilgiden dolayı okurlarımıza teşekkür ediyoruz' dedi.

OSMAN PALA


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: yenigunden-abone-rekoru
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.