Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

YENİGÜN 2 YAŞINDA

0

GÜNDEM 14.05.2018 18:50:39 1128 0
YENİGÜN 2 YAŞINDA

Yenigün Manisa Gazetesi, 6 Mayıs 2016 yılından bu yana kentimizde doğru, tarafsız  ve objektif yayın politikası ile toplumun gözü kulağı ve sesi olmayı kendine görev bildi. Bu doğrultuda haberler ile topluma karşı üstlendiği görevi yerine getirmeye çalışan Yenigün Gazetesi çalışanları 2. Yıldönümünü gazete ofisinde misafirler eşliğinde pasta keserek kutladı. Gazetemizin Saruhanlı’da ki ofisinde gerçekleştirilen kutlama programına Ak Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Zeki Bilgin, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, İYİ Parti ilçe Başkanı Mustafa Güvenç, Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Ali Aybars Özbilgin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Semahat Bizbirlik, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yüksek, Saruhanlı Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Usman, Ak Parti’den Manisa milletvekili aday adayları, Sedat Çetinkaya ve Recep Çımak, CHP Manisa milletvekili aday adayı Vehbi Bakırlıoğlu Katıldı.  Gazetelerin tarafsızlığını çok da koruyamadığı günümüzde hiçbir partiye, hiçbir gruba, hiçbir kuruluşa bağlı kalmadan tarafsız yayın ilkesi ile Saruhanlı ve Manisalı vatandaşların güvenini kazanmayı başaran Yenigün Manisa Gazetesi,  2 yıldır başarıyla sürdürdüğü yayın politikasını bundan sonra da sürdürmesi noktasında  halka söz veriyor. Saruhanlı ve Manisa’nın genç yerel gazetesi olmasına rağmen kısa zamanda halkın gazetesi olmayı başaran gazetemiz, yaptığı özel haberler ile de farkını ortaya koyarak 2. Yaşına girmenin mutluluğunu yaşıyor. Yenigün ailesini yalnız bırakmayan ve bu mutlu gününde yanında olan herkese teşekkürlerini sunan Yenigün Gazetesi imtiyaz sahibi Adem Şahin, “İleri demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın kuruluşları, toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp; aynı zamanda devletle toplum arasında köprü görevi gören önemli birer sivil toplum örgütleridir. Basın mensupları ise, oldukça önemli olan toplumun bilgi edinme hakkını yerine getirirken kamu görevi yapan önemli toplumsal aktörlerdir. Bu çerçevede 2 yıl önce Saruhanlı, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde yayın hayatına başlayan Yenigün Gazetemizin kuruluş yıldönümünü kutluyoruz.  İlk günden bu yana doğru ve ilkeli habercilikte hiç sapmadık ve doğru bildiğimiz bu yolda bizlerin yanında olan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yayın hayatına başladığımız ilk günden bu yana aynı çizgide kararlılıkla ilerleyen Yenigün Gazetemiz, farklı bakış açısı ve tarafsız yayın anlayışıyla Saruhanlı ve Manisa basınında kendine özgü bir yer edinmiştir. Yaptığımız özel haberler ve röportajlarla farkımızı ortaya koyarak, kentin sorunlarını gündeme getirerek kamuoyuna aktarma adına oldukça önemli bir misyon üstlenmiştir. Şehrimizin sosyal ve kültürel yaşantısında, halkımızın duygularına tercüman olmaya devam edeceğimize ve çizgimiz hiç bozmadan halkın haber alma özgürlüğünü gözeterek yayın hayatımıza devam edeceğimizin sözünü veriyoruz” dedi.

SERKAN KÜL


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: yenigun-2-yasinda
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.