Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Yaşar KARADENİZ 'in 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Manisa Valisi Yaşar KARADENİZ 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı yayınladı.

23.11.2022 15:38:00 917 0
Yaşar KARADENİZ

 

 

24 Kasım 1928 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Millet Mektepleri Başöğretmenliği unvanının verilişinin yıldönümünü ve bu anlamlı günü “Öğretmenler Günü” olarak kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Öğretmenler, Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır” sözüyle hem bu ulvi görevin önemine değinmiş hem de kıymetli öğretmenlerimize önemli görevler yüklemiştir. Çünkü eğitim sadece kalkınmamızın ve gelişmemizin temel unsuru değil, aynı zamanda bir milletin dünya üzerindeki yerini de tayin eden stratejik bir değerdir.

Günümüz dünyasında olduğu gibi; ülkemizin de gelişim, değişim ve kalkınmasını gerçekleştirip gelecekle ilgili hedeflerimize ulaşmada eğitim ve öğretmenin görevi çok büyüktür. Öğretmenlerimiz de bu görev ve sorumluluk bilinci ile çocuklarımızı hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek şekilde bilgili, donanımlı, dinamik ve açık fikirli bireyler olarak yetiştirmek için canla başla çalışmaktadır.

Bu vesileyle 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor; Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete irtihal etmiş öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, emekli ve halen görevde olan öğretmenlerimize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.

Yaşar KARADENİZ Manisa Valisi

 

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 22.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Salı 22.7 ° / 7.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.4 ° / 10.3 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.