Bugün, 18 Haziran 2025 Çarşamba

YARALI'DAN ERGÜN'E TEŞEKKÜR

0

GÜNDEM 10.08.2017 13:43:43 1221 0
YARALI

 

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısının birinci oturumu Kültür Sitesi Meclis Salonu’nda yapıldı. Meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Başkan Ergün, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yaklaştığını hatırlatarak, “Bu ay şanlı Türk tarihinde önemli bir yeri olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutlayacağız. 30 Ağustos’ta Zafertepeçalköy-Dumlupınar hattında olağanüstü bir fedakârlık ve kahramanlıkla Başkomutanlık Meydan Savaşı kazanılmıştır. Ve düşman unsurları İzmir’e kadar kovalanarak vatan toprakları baştan ayağa temizlenmiştir. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan için seve seve kanını, canını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum“ diye konuştu.

Kurban Bayramını Tebrik Etti

         Başkan Ergün, tüm Manisalıların ve meclis üyelerinin yaklaşan Kurban Bayramı’nı tebrik ederek, “Önümüzdeki ay mübarek Kurban Bayramı’nı da Allah nasip ederse kutlayacağız. İnanıyorum ki, Allah rızası için kesilen kurbanlar birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendirecek, dualarımız huzur ve selamet arayışımızın manevi mükâfatı olacak. Bu vesileyle şimdiden sizlerin ve değerli hemşerilerimizin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, bayramın ülkemize ve milletimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Ulupark’a Katlı Otopark Kararı Alındı

Gündem maddeleri arasındaki Ulupark’a katlı otopark yapımının görüşüldüğü madde ile ilgili söz alan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, proje hakkında bilgi verdi. Yalçınkaya, “Ulupark içinde yer alan otopark alanının yerine katlı mekanik otopark yapılacak. Yüksekliği yaklaşık 14 metre civarında, çevre siluetine zarar vermeyecek, çevreye uyumlu olacak. Daha yüksek bir yapı olmayacak. Oradaki ağaç dokusuyla uyumlu, dış görünümü kent dokusuyla uyumlu bir proje olacak” dedi. Ulupark mevcut otopark alanı yerine yapılması planlanan katlı mekanik otoparkın görüşüldüğü gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

Büyükşehir Belediyesi’ne Teşekkür

Geçtiğimiz aylarda Saruhanlı ilçesinde meydana gelen deprem dolayısıyla ilçeye bağlı mahallelerdeki birçok ev zarar görmüş, Manisa Büyükşehir Belediyesi evleri zarar gören vatandaşların yanında olmuş destek vermişti. Yaşanan deprem ve sonrasında Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle ilgili konuşan Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, yapılan yardımlardan dolayı teşekkürlerini iletti. Başkan Yaralı, “Depremden evleri hasar gören vatandaşlara belediye meclis kararı ile destekte bulunmuştuk. Bu destek vatandaşlarımızın özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı sevindirdi. Onların barınma ihtiyaçlarını gidermiş olacağız. Bu çalışma nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Paşaköy Futbol Kulübünde yeni başkan Osman Nur Murdan

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

MANİSA 1965 MASTERLER DERNEĞİ KURBAN BAYRAMI KUTLAMA

MANİSA ASKF KURBAN BAYRAMI KUTLAMA

Manisa Ülkü Ocaklarından sahur programı

Manisalı kadın muhtarlar Ankara'da birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Gediz İlköğretim Okulu öğrencilerinden Askıda Kıyafet” projesi

MURADİYE 3 PUANI KAPTI

Anahtar Kelimeler: yaralidan-ergune-tesekkur
  • Çarşamba 35.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 36.3 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 37.1 ° / 17.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.