Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Voleybol=Yeni Ses=Hacıhaliller Gedizspor=İlk Galibiyet

1

SPOR 30.11.2016 12:28:05 1043 0
Voleybol=Yeni Ses=Hacıhaliller Gedizspor=İlk Galibiyet

Hacıhaliller Gedizspor futbol branşından sonra voleybol branşında da faaliyetlere başlamıştıdı. Voleybol branşında 40 sporcu ile çalışmalarına başlayan Hacıhaliller Gedizspor’ da bu branşta Nagehan Erol antrenör olarak görev yaptığı voleybol branşında çalışmalar sürüyor.

Haftada 3 gün çalışmalarını sürdüren Hacıhaliller Gedizspor 4 takım ile düzenlenen Küçük Kızlar İl Biriciğinde ilk maçına çıktı. İlk setini kaybettiği ve 1-0 geriye düştüğü maçta CBÜ Kültürspor’u 3-1 mağlup eden Gedizspor gelecek adına da olumlu sinyaller verdi.

 3 GRUPTA MÜCADELE

3 Grupta 12 takımın mücadele ettiği Küçük Kızlar il birinciliğinde Hacıhaliller Gediz spor’ un Grubunda Cbü Kültürspor, Alaşehir Belediye ve Akhisar Gençlerbirliği ile mücadele ediyor. Grubun diğer müsabakasında ise Alaşehir Belediye ve Akhisar Gençlerbirliği’ni 3-2 mağlup etti. Hacıhaliller Gediz spor hafta sonunda Alaşehir Belediyespor’a misafir olurken, Akhisar Gençlerbirliği de Cbü Kültürspor’u misafir edecek.

YOLUN BAŞINDAYIZ

Hacıhaliller Gedizspor antrenörü Nagehan Erol” İlk maçta ilk galibiyet. Gelecek adına olumlu ve güzel bir başlangıç. Yeni kurulan takımımızda daha çok yolun başındayız. grubumuzdaki diğer takımlarla iyi mücadele edeceğimize inanıyorum. Bizlere ilk günden itibaren her türlü desteği veren Yönetim kuruluna başkanımıza teşekkür ediyorum. ”dedi.

SPOR SERVİSİ


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.