Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

VESTEL FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU”BUZDOLABI1 ”

1

SPOR 3.05.2019 02:04:44 1257 0
VESTEL FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU”BUZDOLABI1 ”

Manisa’nın en köklü turnuvalarından olan ve geleneksel olarak düzenlenen Vestel Futbol Turnuvası tamamlandı.33.kez düzenlenen turnuvada Buzdolabı1 şampiyon oldu. 33.kez düzenlenen Vestel Futbol Turnuvasında Tertip Komitesi, Komite Başkanı İnsan Kaynakları Koordinatörü Semih Süslü, Tertip Komitesi Üyeleri Dr. Recep Yıldız, İdari İşler Müdürü Türker Elibal, İnsan Kaynakları Müdürü Turgay Kurun ve Üretim Sorumlusu Kamil Gençalp ‘den oluştu. Turnuvada Saha sorumluluğunu da Selçuk Oğulganmış yaptı.

200 MÜSABAKA OYNANDI

Atatürk Spor Kompleksindeki geleneksel olarak yapılan Futbol Turnuvaya 52 takım ve 780 futbolcu mücadele etti. 2 Mayıs’ta tamamlanan olan turnuvada 200 müsabaka oynandı.< MUHTEŞEM FİNAL Final ve üçüncülük maçları çok sayıda seyirci önünde oynandı. Vestel Şirketler Grubu müdürlerinin de izlediği Melih Sayın’ın yönettiği 3.lük maçında BZD-1 Üretim Baston Villayı 1-0 mağlup ederek turnuvada 3.oldu H.Gökberk Arslan’ın yönettiği ve son düdüğüne kadar heyecanın dorukta olduğu ve normal süresi 2-2 biten maçta penaltılar ile  Buzdolabı 1 Alperenler’i 6-4 mağlup etti ve turnuvada şampiyon oldu.

KUPA VE MADALYA TÖRENİ YAPILDI

Final maçının ardından turnuvada kupa, madalya töreni yapıldı. Şampiyon olan takımına kupa ve madalyalarını Buzdolabı Fabrika Müdürü Hasan Uğur takdim etti. Turnuvada 2. olan Alperenler takımına  kupa ve madalyalarını Buzdolabı 1 Üretim Müdürü Ercan Akkaş  takdim etti. Turnuvada 3. olan takıma BZD-1 Üretim‘e kupa ve madalyalarını Kalite Müdürü Alperen Gazioğlu takdim etti. 3.’lük maçını yöneten Melih Sayın ‘a plaketini  Yatırım Ve Bakım Müdürü Onur Gündoğan takdim etti. Şampiyonluk maçını yöneten Gökberk Arslan’a  plaketini İdari İşler Müdürü Türker Elibal takdim etti. Vestel Futbol Turnuvası’na  her yıl olduğu gibi bu yıl da yaptığı haberler ile destek olan Yenigün Gazetesi sitesi sahibi ve spor muhabiri Muharrem Kazer’e  plaketini Kamil Gençalp (Üretim Sorumlusu ) takdim etti. Ödül töreninin ardından toplu fotoğraf çekilerek turnuva sonlandı.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.