Vali Karadeniz şehit ailelerini ağırladı 

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Şehit Aileleriyle bir araya geldi.

MANİSA-GENEL 15.07.2022 11:01:00 1436 0
Vali Karadeniz şehit ailelerini ağırladı 

 

 

Vali Yaşar Karadeniz ve Eşi Zehra Karadeniz'in ev sahipliğinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında yemek verildi. Şehit Aileleri, gaziler ve aileleri onuruna düzenlenen yemek programına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı. Bazı daire müdürleri, komutanlar da yemekte hazır bulundu.   

Şehit aileleri ve gazilerle sohbet eden Vali Yaşar Karadeniz, çocuklarla da yakında ilgilendi.  Başkan Cengiz Ergün de şehit aileleri ve gazilerle aynı masayı paylaştı. Yemeğe şehit ailelerini temsilen dernek temsilcileri de katıldı. Vali Kardeniz ve eşi Zehra Karadeniz konuklarla tel tek selamlaşarak uğurladı. 

 

MCBÜ Yeni Akademik Yıla Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın Katılımıyla Başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Merhum Başkan Ferdi Zeyrek ve Çalışanlar İçin Lokma Hayrı

Yunusemre Belediyesi’nden Miniklere “Tasarruf ve Tutumluluk” Eğitimi

Psikolog, Diyetisyen, Fizyoterapistlere Randevu Dönemi Başladı

Akhisar’da Zeytin Hasadı “Kıracaksan Zeytin Kır, Kalp Kırma” Sloganıyla Başladı

Cansuyu Derneği’nden Gazze’ye 1500 Tonluk Yardım

İnciraltı Halkı: “Artık Beklemek Değil, İzmir’in Geleceğine Dahil Olmak İstiyoruz”

Erdem Yıldırım Babasını Dualarla Son Yolculuğuna Uğurladı

  • Cumartesi 18.6 ° / 7.2 ° Güneşli
  • Pazar 19.2 ° / 8 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.3 ° / 7.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.