Vali Karadeniz şehit ailelerini ağırladı 

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Şehit Aileleriyle bir araya geldi.

MANİSA-GENEL 15.07.2022 11:01:00 1479 0
Vali Karadeniz şehit ailelerini ağırladı 

 

 

Vali Yaşar Karadeniz ve Eşi Zehra Karadeniz'in ev sahipliğinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında yemek verildi. Şehit Aileleri, gaziler ve aileleri onuruna düzenlenen yemek programına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı. Bazı daire müdürleri, komutanlar da yemekte hazır bulundu.   

Şehit aileleri ve gazilerle sohbet eden Vali Yaşar Karadeniz, çocuklarla da yakında ilgilendi.  Başkan Cengiz Ergün de şehit aileleri ve gazilerle aynı masayı paylaştı. Yemeğe şehit ailelerini temsilen dernek temsilcileri de katıldı. Vali Kardeniz ve eşi Zehra Karadeniz konuklarla tel tek selamlaşarak uğurladı. 

 

Başkan Balaban Gülbahçe Mahallesi’nde vatandaşla buluştu

Büyükşehir’den 63 tarım kooperatifine 57 milyon destek

Refika–Mehmet Kayahan ASM ve 112 Acil hizmete açıldı

Bangsamoro Türk Eğitim Akademisi Üniversitesi Yükseliyor

Rahime Ecerbilgiç projelerini sahada esnafla paylaşmaya devam ediyor

Büyükşehirden Akhisarlı üreticiye 29 bin fidan desteği

Çetin Akın: “Bize o teklifi yapacak cüreti gösteremezler”

Ülkü Ocakları Akhisar’dan “Hüseyin Nihal Atsız” semineri

  • Cumartesi 8.4 ° / 1.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 6.2 ° / -0.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 6.4 ° / 0 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.