Vali Karadeniz, Polis Memuru Mehmet Kaya’nın Cenaze Törenine Katıldı

0

GÜNDEM 2.07.2021 14:27:14 1652 0
Vali Karadeniz, Polis Memuru Mehmet Kaya’nın Cenaze Törenine Katıldı

 

Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 26 yıllık polis memuru Mehmet Kaya, dün akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Polis Memuru Mehmet Kaya için ilk olarak 14 yıldır görev yaptığı Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Merhum Polis Memuru Mehmet Kaya için Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından Vali Yaşar Karadeniz, Polis Memuru Kaya’nın ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileklerini iletti. Merhum Polis Memuru Kaya, Salihli Küçük İmam Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Düzenlenen törene Vali Yaşar Karadeniz, Salihli Kaymakamı M. Kamil Sağlam, Salihli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, emniyet personeli ve vatandaşlar katıldı.

İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan Okullara Güvenlik Ziyareti

Türk Büro-Sen’den KYK Personeline Moral Ziyareti

Kula’nın Tarihi Arastasında Şahin Kardeşlerden Asırlık Demircilik

Başkan Akın’dan Açılış Öncesi Son Hazırlık Turu

Sınav Koleji Öğrencileri Şehzadeler Gençlik Evi’ni Ziyaret Etti

Soma’da Kaçak Kazı Operasyonu: 3 Kişi Suçüstü Yakalandı

Şehzadeler Belediyesi’nden Kaldırımlara Sanatsal Dokunuş

YUNUSEMRELİ JUDOCULAR TÜRKİYE'NİN ZİRVESİNDE

  • Çarşamba 29.1 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 30 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 20.4 ° / 11.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.