Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Vali Karadeniz, Gördes de Bilim, Spor ve Sanat Projelerini İnceledi

1

MANİSA- EĞİTİM 22.09.2020 10:44:01 4913 0
Vali Karadeniz, Gördes de Bilim, Spor ve Sanat Projelerini İnceledi

 
Bir dizi ziyaret ve inceleme için Gördes İlçesine giden Vali Yaşar Karadeniz, çocukların bilim, spor ve sanat alanında becerilerini arttırmak amacıyla başlatılan çalışmaları inceledi.
İlk olarak Zafer Kalkınma Ajansı tarafından TR33 bölgesinde hayata geçirilen Yeni Nesil Eğitim Mali Destek Programı (YENEP) kapsamında ilimizde hibe desteği almaya hak kazanan 12 projeden biri olan Gördes Kendin Yap Atölyesi’nde incelemelerde bulunan Vali Yaşar Karadeniz daha sonra Gördes Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksini gezerek ilçeye kazandırılan kapalı yüzme havuzu, aquapark ve halı sahayı inceledi.
Vali Karadeniz spor kompleksi ziyareti sonrasında, Gördes Anadolu Lisesi Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Abdil Kadir Çelik Kütüphanesi ve Beceri Tabanlı Müzik Atölyesinde incelemelerde bulundu. Manisa Eğitim Projeleri (MANEP) 2023 kapsamında Kaymakamlık, Belediye ve Şehit Kütüphaneleri Topluluğu arasında imzalanan protokolle Gördes’e Z formatında yapılacak olan 16 kütüphaneye Gördesli şehitlerin isimleri verilerek şehitlerin ismi yaşatılırken, Beceri Tabanlı Müzik Atölyesi ile “Mutlu Çocuklar Güçlü Türkiye” hedefiyle Gördes için Kültür, Sanat ve Spor Projesi kapsamında çocukların sahip olduğu yeteneklerin uygulama düzeyinde geliştirilmesi hedefleniyor.
Ziyareti sırasında çocuklarla sohbet eden ve çalışmaları sebebiyle onları tebrik eden Vali Karadeniz, çocukların bilim, spor ve sanat alanlarında sahip oldukları becerileri ortaya çıkarması ve  becerilerini geliştirebilmesi amacıyla Gördes de gerçekleştirilen projelerin önemli olduğunu, gerçekleştirilen projelere destek olacaklarını ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.
 
 
 
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.