Vali Karadeniz Başkanlığında Kaymakamlarla Toplantı Yapıldı

0

GÜNDEM 10.11.2020 00:38:53 1540 0
Vali Karadeniz Başkanlığında Kaymakamlarla Toplantı Yapıldı
 
Vali Yaşar Karadeniz başkanlığında, Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında il genelinde yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi.

Vali Yardımcısı H. Volkan Köksal, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Halk Sağlığı Başkanı Uz. Dr. Levent Dinçer’in de katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya Kaymakamlar video konferans yöntemiyle katıldı.

Toplantıda, Covid-19 salgını kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar ve denetimlerle ilgili konular ile yeni alınması gereken tedbirler görüşüldü.

Toplantıda konuşan Vali Karadeniz, son bir ayda ülkemizde olduğu gibi, İlimizde de Covid-19 vakalarında önemli artışlar olduğunu ve buna paralel olarak, ağır hasta ve hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısının da arttığını belirterek tüm vatandaşların gerekli duyarlılığı ve sorumluluğu göstermeleri ile salgını kontrol altına almanın mümkün olacağını ifade etti. Covid-19 salgını kapsamında ilçelerde gerçekleştirilen çalışmalar ve denetimlerle ilgili Kaymakamlardan bilgi alan Vali Karadeniz, tüm vatandaşların maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda dikkat etmelerini istedi.





 

Manisa’da kanalizasyonda ıslak mendil uyarısı

Okul sporları voleybol Gençler A maçları Manisa’da bitti

Başkan Çetin Akın sağanak yağış sonrası sahada

Berberler Odası’nda değişim rüzgarı: Ecerbilgiç aday

Zafer Kara Akhisar Bakkallar Odası’nda güven tazeledi

TURBELDAK’tan Gökgedik parkurunda doğa yürüyüşü

Manisa’da sağanakta Büyükşehir ve MASKİ sahada

Türk Kızılay Manisa’dan final haftasında sıcak ikram

  • Cumartesi 1.8 ° / -4.6 ° Orta kuvvetli veya yoğun ve sağnak şeklinde kar
  • Pazar 1.5 ° / -1.7 ° Yoğun kar yağışlı
  • Pazartesi 1.4 ° / -0.9 ° Yoğun kar yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.