VALİ KARADENİZ, ANKARA'DA TEMASLARDA BULUNDU

0

GÜNDEM 9.04.2021 00:44:13 1251 0
VALİ KARADENİZ, ANKARA


Manisa'da yürütülen çalışmalar, yatırımlar ve projelerle ilgili çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’da bulunan Vali Yaşar Karadeniz, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ü ziyaret etti.

Manisa’da yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımlar ile projelerin değerlendirildiği ziyaretlerde Vali Yaşar Karadeniz’e Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur ve Mehmet Ali Özkan da eşlik etti. Vali Yaşar Karadeniz Ankara ziyaretinde, 2021 Yunus Emre Yılı kapsamında gerçekleştirilecek etkinliklerle ilgili değerlendirmeler yapmak üzere, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Şeref Ateş’i ziyaret etti. 

 

Başkan Balaban Gülbahçe Mahallesi’nde vatandaşla buluştu

Büyükşehir’den 63 tarım kooperatifine 57 milyon destek

Refika–Mehmet Kayahan ASM ve 112 Acil hizmete açıldı

Bangsamoro Türk Eğitim Akademisi Üniversitesi Yükseliyor

Rahime Ecerbilgiç projelerini sahada esnafla paylaşmaya devam ediyor

Büyükşehirden Akhisarlı üreticiye 29 bin fidan desteği

Çetin Akın: “Bize o teklifi yapacak cüreti gösteremezler”

Ülkü Ocakları Akhisar’dan “Hüseyin Nihal Atsız” semineri

  • Pazar 6.2 ° / -0.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 6.4 ° / 0 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.