Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Vakıflar Bölge Müdürlüğü Tarafından İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kırtasiye Yardımı Yapıldı

0

GÜNDEM 8.11.2020 11:30:38 1563 0
Vakıflar Bölge Müdürlüğü Tarafından İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kırtasiye Yardımı Yapıldı


Vakıflar Bölge Müdürlüğü Tarafından İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kırtasiye Yardımı Yapıldı
Şehzadeler İlçesinde bulunan Vakıf İş Hanı’nda gerçekleşen dağıtım törenine Vali Yaşar Karadeniz ve Vakıflar İzmir Bölge Müdürü Muzaffer Ataseven katıldı. Törende, ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet ve kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.
Vakıflar İzmir Bölge Müdürü Muzaffer Ataseven, Vakıflar Genel Müdürlüğü İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü olarak Manisa ve İzmir’de kurulmuş olan vakıfların hayır şartlarını yerine getirdiklerini belirterek, vakıfların hayır şartlarında yılda 1 defa ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımı yapılmasının yer aldığını açıkladı. Vakıf kurucuları adına eğitim yardımlarını gerçekleştirdiklerini ifade eden Yurtseven, “Kırtasiye ve tablet yardımı yapıyoruz. 170 kişiye ulaştık. Burada sembolik olarak dağıtım gerçekleştiriyoruz” dedi.
Törende konuşan Vali Yaşar Karadeniz, vakıfların millet olarak geçmişten bugüne uzanan bir gelenek olduğunu açıkladı. Bundan 300 yıl önce hayırseverlerin kurmuş olduğu vakıf sayesinde eğitim yardımlarının yapıldığını belirten Vali Karadeniz, “O vakfın temsilcileri belki bugün yoklar ama onlar adına Vakıflar Bölge Müdürlüğü bu yardımları yapıyor. Bu temsili törenin benim açımdan en önemli yanı bugün hayatta olmayan o insanlarımızın hayırla yad edilmesini sağlamamız olduğunu düşünüyorum. Onların davranışlarının bugün ve yarın vatandaşlarımız açısından örnek teşkil etmesini temenni ediyorum. Bu yardımlarla gençlerin eğitim faaliyetlerine katkıda bulunmuş olunacak. Daha iyi bir eğitim almaları için küçükte olsa bir katkı sunulacak. Ama bu tip faaliyetlerin ve hayırların artmasıyla ülkemiz gençliğinin çok daha iyi yetişeceği de hiç kuşkusuz. Bu vakfın kuruluşundan bugüne kadar emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.