Üzüm Üreticileri TARİŞ Önünde Uzun Kuyruklar Oluşturdu

0

BÖLGE 22.09.2016 13:55:09 1135 0
Üzüm Üreticileri TARİŞ Önünde Uzun Kuyruklar Oluşturdu

Sarıgöl TARİŞ Başkanı Mustafa Tatlaman, TARİŞ olarak 2016 mahsulü çekirdeksiz kuru üzüm alımlarına 1 Eylül tarihinde başladığını belirterek, '8 numara ile 10 numara arası kalitedeki üzümleri ortaklarımızdan teslim alıyoruz. Kalite bazında fiyatlar henüz belli olmadı. Fiyatların belli olmamasına rağmen TARİŞ ortakları büyük bir güvenle üzümlerini TARİŞ’e getirmeye devam ediyor. Üzümlerini teslim etmek isteyen ortaklarımız geceden itibaren TARİŞ depolarının önüne traktörleri ile gelerek uzun kuyruklar oluşturuyorlar' dedi.
'Bize güvenerek üzümlerini teslim eden ortaklarımıza teşekkür ederim.' diyen Talaman şunları söyledi:
'Bize güvenlerin, güvenlerine boşa çıkarmayacağız. Şu ana kadar Sarıgöl TARİŞ, olarak 1 milyon 500 bin kilo çekirdeksiz kuru üzümü ortaklardan teslim aldık. Üzüm alımlarımıza devam etmekteyiz.' (İHA)

Başkan Balaban Gülbahçe Mahallesi’nde vatandaşla buluştu

Büyükşehir’den 63 tarım kooperatifine 57 milyon destek

Refika–Mehmet Kayahan ASM ve 112 Acil hizmete açıldı

Bangsamoro Türk Eğitim Akademisi Üniversitesi Yükseliyor

Rahime Ecerbilgiç projelerini sahada esnafla paylaşmaya devam ediyor

Büyükşehirden Akhisarlı üreticiye 29 bin fidan desteği

Çetin Akın: “Bize o teklifi yapacak cüreti gösteremezler”

Ülkü Ocakları Akhisar’dan “Hüseyin Nihal Atsız” semineri

  • Pazar 6.2 ° / -0.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 6.4 ° / 0 ° Güneşli
  • Salı 4.7 ° / -0.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.