Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

UŞAK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ASKIDA İŞ PROJESİ

0

GÜNDEM 8.06.2021 19:41:39 1107 0
UŞAK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ASKIDA İŞ PROJESİ


Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla ilişkiler ve reklamcılık 4.sınıf öğrencileri “Askıda İş” Projesi ile Uşak ve Manisa ilinde çalışmalar yürüttü. İş ihtiyacı olan kişiler ile eleman ihtiyacı olan kurumları buluşturmak için çalışmalara başladılar. Hedefledikleri proje doğrusunda web sitesi ve sosyal medya hesabı açan öğrenciler proje sürecinde 4 kişiyi iş ile buluşturdular bu sayede iş ihtiyacı olan kişilere kısa süreli de olsa iş imkanı sağladılar.  Web sitesi ve sosyal medya üzerinden kurum ve kişiler ile iletişime geçen öğrenciler çalışma fırsatı sağladıkları kişiler ile röportaj yaptılar. İş ilanları ve röportaj sırasında çekilen görselleri sosyal medya da paylaştılar.  İlk olarak Manisa'nın Karaoğlanlı mahallesinde iş ile elemanları buluşturdular. Mustafa Kaplangil'in erik tarlası için 3 eleman bulan öğrenciler onlar ile tarla da buluştu. Daha sonra ise Uşak Merkez ‘de Mobil İstasyon Ecrin iletişim adlı kurum ile elemanı buluşturdu. Son kurum ile kişileri buluşturarak sosyal sorumluluk projelerine nokta koydular.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.