Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Manisa Şubesi işbirliği ile düzenlenen UEFA C Programı 1.etabı Manisa'da başladı .
Program Ferdi Zeyrek Anısına düzenleniyor
Halil Onultmak Spor ve Tevfik Lav Spor Tesislerinde düzenlenen UEFA C programı 1.etabı Manisa'nın önemli değerlerinden geçtiğimiz günlerde vefat eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Ferdi Zeyrek adına düzenleniyor.
24 antrenör adayının katıldığı program 23 Haziran'da başladı.27 Haziran'da sona erecek.
Eğitim programında Benjamin Fuchs,Hakan Fırıloğlu ,Dilek Öner, Eylül Demirci, Diyar Kaya Saylan eğitmen olarak görev alıyor.
Programda düzenlenen açılış töreninde ,
Manisa Büyükşehir Belediye Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Volkan Sert, Manisa Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı Eray Durukan,Manisa Büyükşehir Belediye Sosyal Projeler ve Gençlik Spor Şube Müdürü Müjde Günderen, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Genel Müdürü Alparslan Kaya
Manisa Hakemler Derneği Başkanı Cavit Şen Bilgiç,Yunusemre Belediyespor Kulübü alt yapı koordinatörü Ünal Taşçı, Tevfik Lav Spor Tesisleri Sorumlusu Halil Akgün,Manisa Tüfad yönetim kurulu üyeleri ve antrenör adayları katıldı.
Manisa'da İkincisi Düzenleniyor
Açılışta konuşan Manisa Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Cemil Uğur,
programın Manisa'da ikinci kez açıldığını ifade etti.
Rahmetli olan ve programa adı verilen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek' e programa daha önceden izin verildiği için teşekkür etti.
Katılımcılara başarı diledi ve program için katkıda bulunanlara teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Volkan Sert'te merhum ve Manisa sevdalısı başkan Ferdi Zeyrek adına düzenlenen programa katılan antrenör adaylarına başarılar diledi.
Tören plaket sunumu ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.