Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Uçak Kardeşler ihracat şampiyonu oldu

Yaş sebze ve meyve alanında Türkiye'nin en önemli firmaları arasında yer alan Uçak Kardeşler, 2022 yılını da sektörün ihracat şampiyonu olarak tamamladı.

EKONOMİ 19.06.2023 20:28:00 2340 0
Uçak Kardeşler ihracat şampiyonu oldu


 

Yaş sebze ve meyve alanında Türkiye'nin en önemli firmaları arasında yer alan Uçak Kardeşler, 2022 yılını da sektörün ihracat şampiyonu olarak tamamladı. 

 

Uçak Kardeşler Firması Sahibi Ali Uçak, tamamen yerli ve milli sermayeyle Türk çiftçisine hizmet ettiklerini, yıllardır yaş sebze ve meyve ihracatının öncü  kuruluşu olmaktan gurur duyduklarını söyledi.

50 yılı aşkın süredir yaş sebze ve meyve ticareti yapan Uçak Kardeşler, uzun yıllardır en önemli ihracat firmalarından biri olarak hizmet veriyor. Türkiye'nin birçok noktasında yatırımları bulunan Uçak Kardeşler, Türk çiftçisinin ürettiği kaliteli sebze ve meyveyi dünyanın her yerine ulaştırarak, her yıl yüzlerle milyon dolarlık ihracata imza atıyor. 

Uçak Kardeşler, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin her yıl açıkladığı İhracatın Şampiyonları listesinde yaş sebze ve meyve sektöründe yine birinci oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların katılımıyla gerçekleşen törende, 2022 yılında sektörünün şampiyonu olan firmalara ödülleri verildi.

TÜRKİYE'Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİYORUZ


Uçak Kardeşler Firması Sahibi Ali Uçak, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Uçak Kardeşler olarak, Türk çiftçisinin alın terinin karşılığını en iyi şekilde alması için mücadele ediyoruz. Üreticimizin büyük emeklerle ürettiği sebze meyveyi dünyanın her yanına en iyi şekilde pazarlıyoruz. Ülkemizin ihracat hedefleri doğrultusunda yıllardır ortaya koyduğumuz çaba ve elde ettiğimiz başarılar, bizim için en büyük gurur kaynağıdır. Uçak Kardeşler olarak Türkiye Yüzyılında ülkemizi dünyanın her yanında en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz" dedi.

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Kardeşler ihracat şampiyonu
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.