Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

U17 Kadınlar Avrupa Sutopu Şampiyonası Manisa’da başladı

SuTopu Federasyonu ile Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonunda düzenlenen U17 Kadınlar Avrupa Sutopu Şampiyonası'nda ilk maçlar ile başladı.

MANİSA -SPOR 30.07.2023 11:57:00 1130 0
U17 Kadınlar Avrupa Sutopu Şampiyonası Manisa’da başladı

 

SuTopu Federasyonu ile Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonunda düzenlenen U17 Kadınlar Avrupa Sutopu Şampiyonası'nda Türkiye, ilk maçında karşılaştığı Ukrayna'yı 19-6 mağlup etti.
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Atatürk Olimpik Spor Kompleksi'nde düzenlenen turnuvanın ilk maçında D Grubu'nda yer alan Büyük Britanya ile İrlanda karşılaştı. 

 

Müsabaka, 21-3 Büyük Britanya'nın üstünlüğüyle sona erdi. Müsabakalara 17 ülkeden kadın ve erkek olmak üzere toplamda 495 sporcu katılıyor. 


15 Ağustos tarihinde sona erecek şampiyonaya kadınlarda Türkiye, Macaristan, İtalya, İspanya, Hırvatistan, Yunanistan, Hollanda, Fransa, İsrail, Slovakya, Malta, Romanya, İsviçre, Sırbistan, Ukrayna, İrlanda, İngiltere katılıyor.
Erkeklerde ise Türkiye, Macaristan, İtalya, İspanya, Hırvatistan, Yunanistan, Hollanda, Fransa, Polonya,  Malta, Romanya, Almanya, Sırbistan, Ukrayna, Karadağ ve Gürcistan mücadele edecek.
D Grubunun ikinci maçında ise Ukrayna ile karşılaşan Türkiye üstün götürdüğü müsabakayı 19-6 kazandı. Milli takımda Hamiyet Süzmeçelik 5 golle en skorer oyuncu oldu. D Grubu'nda bu akşam 19.30'da Sırbistan-Ukrayna, 21.30 ise Türkiye-Büyük Britanya müsabakaları oynanacak. Müsabakaları Türkiye Sutopu Federasyonu Başkanı Mete Erol, Manisa Gençlik ve Spor Müdürü Yunus Öztürk ve Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici ve Tarım ve İl Müdürü Metin Öztürk de takip etti.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.