Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Türkiye’nin En İyi Kuaförü Sen Misin? Yarışmasına Manisalı berber ve kuaförler, damga vurdu

0

GÜNDEM 24.05.2021 18:53:19 1485 0
Türkiye’nin En İyi Kuaförü Sen Misin? Yarışmasına Manisalı berber ve kuaförler, damga vurdu




Manisa Merkez Şehzadeler’de kuaförlük yapan Doğan Bülbül, Akhisar’dan İbrahim Andur erkek saç kesimi kategorisinde ilk 20’ye girdi. Ayrıca Akhisar’dan topuz kategorisinde Şahin Sancaktar, makyaj kategorisinde Asya Ergül, Sema Tabak, Elif Aksoy ve Hülya Gazanda, erkek saç renklendirme kategorisinde Cem Yılmaz ilk 20’ye girdi. ilk 20’ye giren adaylar arasında halk oylamasıyla her kategorinin en iyileri belli olacak. İnternet üzerinden gerçekleşen halk oylaması 14 Haziran 2021 Pazar gününe kadar devam edecek. Manisa Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Ali Bartu, Manisalılara halk oylamasına katılıp destek vermeleri konusunda çağrıda bulundu. 

Manisa Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Ali Bartu, “Meslektaşlarımız yarışmaya girmeden önce haber vermişti katılacağını. Biz de neler olacak merak içindeydik. Hakikaten ilk 20’e girmeleri bizi sevindirdi. Manisa’yı temsil ediyorlar. Biz de onların her zaman arkasında olduğumuzu beyan ediyoruz. İnşallah halk oylamasında da güzel başarılar elde ederiz. Herkesin desteklemesini istiyoruz. Manisa’mızı, odamızı,  meslektaşlarımızı temsil etmektedirler. Manisa’dan da berber ve kuaförlerimizin yarışmaya girerek yarı finale kalması bizi çok sevindirmiştir. Sevincimizi paylaşıyoruz. Manisa halkı olarak desteklerimizi vermeye her zaman hazırız” ifadelerini kullandı.

Erkek saç kesimi kategorisinde ilk 20’ye giren Erkek Kuaförü Doğan Bülbül, ise, “https://cmccatmondiale.com Türkiye genelinde düzenlemiş olduğu Türkiye’nin En İyi Kuaförü Sen Misin? Yarışmasına Manisa’da bazı meslektaşlarımız ile beraber katılımda bulunduk.  Ben Doğan Bülbül olarak erkek saç kesim kategorisinde ilk 20’e girmiş bulunmaktayım. Çeyrek finali geçtik. Şimdi sırada yarıfinal var bu yarıfinalde de halk oylamasına ihtiyacımız var. Halk oylaması için buradan Manisa geneline sesleniyorum. Bize destek çıksınlar. https://cmccatmondiale.com üzerinden bizim için oy verebilirler. Akhisar’da topuz kategorisinde Şahin Sancaktar, makyaj kategorisinde Elif Aksoy ve Hülya Gazanda ilk 20’e girmişlerdir. Onları da tebrik ediyorum.  Biz 6 kişi olarak Manisa genelinden destek bekliyoruz. Online olarak bu yarışmaya katıldık. Mankenimizi kendimiz seçtik. Mankenimizi hazırladık. Saçı kesmeden doğa hali ile 10 saniye video çekimi yaptık. 40 saniye saçın yapım aşaması vardı. Saç kesimini tamamladıktan sonra final bölümünü kayıt aldık. Ardından 5 tane fotoğraf attık.  Jüri eşliğinden ilk 20’e giren yarışmacılar seçildi. Canlı yayın ile açıkladılar” ifadelerini kullandı.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.