Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV)  Manisa Şubesi Kadın Kolları 'Örgü Atölyesi' 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı

0

GÜNDEM 9.03.2022 09:09:40 2261 0
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV)  Manisa Şubesi Kadın Kolları
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV)  Manisa Şubesi Kadın Kolları 'Örgü Atölyesi' projesiyle ihtiyaç sahipleri için atkı, bere, yelek, battaniye, gibi kışlık kıyafetler örerek ihtiyaç sahiplerinin yüreklerine dokunan hanımların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. 

TDV Manisa Şubesi Kadın Kolları Başkanı Nihal Yavuz ve gönüllü gençler örgü atölesine katılan  iyilik sever hanımların kadınlar gününü kutlayarak onlara çeşitli hediyeler takdim etti.

TDV Manisa Şubesi Kadın Aile ve Gençlik Çalışmaları Merkezindeki dikiş ve örgü atölyesinde gönüllü hayırsever Manisalı kadınlar, maddi manevi destekleriyle ihtiyaç sahiplerine umut olmaya devam ediyor. 

TDV Manisa Şubesi Kadın Kolları tarafından hayata geçirilen ’Örgü Atölyesi’ projesi kapsamında hayırsever kadınların katkılarıyla ihtiyaç sahipleri için atkı, bere, yelek, ceket gibi kışlık kıyafetler ve oyuncak bebekler örülüyor.

Kendi malzemeleriyle vakfa gelerek buluşan kadınlar hem sosyalleşme imkanı bulurken hem de el emeği göz nuru ürünleriyle ihtiyaç sahiplerinin yüreklerine dokunuyor.

 İlmek ilmek iyilik ören kadınların ürünleri bir yandan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılırken bir yandan da yapılacak sergide satılarak geliri yine ihtiyaç sahiplerine yardım olarak ulaştırılacak.

Türkiye Diyanet Vakfı Manisa Şubesi Kadın Kolları Başkanı Nihal Yavuz, 'Başlatmış olduğumuz proje vesilesiyle Manisalı hayırsever maharetli kadınlarımız buraya gelerek Örgü Atölyesi projesine katkı sunuyorlar. Maharetli kadınlarımızın elinden ilmek ilmek iyilik dökülüyor. Kadınlarımız eldiven, atkı, bere, oyuncak gibi ürünleri ihtiyaç sahibi çocuklar için yapıyorlar. Bu proje ile bir çok gönle dokunuyoruz. Her birinden Allah razı olsun.  Bugün bizler de, projemizin ilk gününden bugüne kadar katkı sunan, gönüllü olarak hizmet eden hanımlarımızın kadınlar gününü kutlayarak onları bir nebze olsun mutlu etmek istedik.” dedi.
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.