Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

TÜRK VETERİNER HEKİMLERİ BİRLİĞİ’NİN 69.KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLAMIYOR!

Manisa Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Merter Yıldız, Türk Veteriner Hekimleri Birliği’nin 69.Kuruluş Yıl Dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

MANİSA-GENEL 9.03.2023 21:23:00 1245 0
TÜRK VETERİNER HEKİMLERİ BİRLİĞİ’NİN 69.KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLAMIYOR!

 

 

 

Manisa Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Merter Yıldız, Türk Veteriner Hekimleri Birliği’nin 69.Kuruluş Yıl Dönümü ile ilgili açıklama yaptı. Yaşanan depremden dolayı kuruluş yıldönümünü kutlamadıklarını ifade ederek, 9 Mart Veteriner Hekim Dayanışma Günü ilan edildiğini söyledi. Yıldız, "Bizler dünyanın en saygın, ömür boyu yüksek ahlak ve sorumluluk gerektiren veteriner hekimliği mesleğinin üyeleriyiz. Şahsi çıkar ve siyasi amaç gözetmeksizin ülkemizin çıkarları doğrultusunda hayvansal üretim, hayvan sağlığı ve refahı, gıda güvenliği, veteriner halk sağlığı ve çevre sağlığı konularında büyük bir azimle çalışacak, mesleğimizi birlik ve beraberlik içinde en ileri noktalara taşıyacağız. Hepimizi derinden etkileyen depremde maalesef 27 meslektaşımızı, 10 öğrencimizi kaybettik, onlarcası ise yaralandı. Ailesi depremden etkilenen ve farklı şehirlerde okuyan çok sayıda öğrencimiz mağdur duruma düştü. Yaklaşık 200 meslektaşımızın muayenehanesi tamamen kullanılmaz hale geldi, mesleki uygulamada kullandıkları cihaz, medikal malzemeler, aşıları ve araçları enkaz altında kaldı. Yaşanan tablonun ağırlığı karşısında Kuruluş Günümüzü kutlamıyor “Veteriner Hekim Dayanışma Günü” olarak ilan ediyoruz. Türk Veteriner Hekimleri olarak bölgede hizmet vermeye, yapılanların takipçisi olmaya devam edeceğiz. 69.Yıldönümünün ülkemiz, mesleğimiz ve meslek mensuplarımız için hayırlara vesile olmasını diliyor, daha güzel yarınlarda buluşmak üzere sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi.

Fotoğraf açıklaması yok.

 

 

 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.