Türk Kızılay Yunusemre Şubesi 180 ailenin yüzünü güldürdü 

0

GÜNDEM 12.05.2021 17:03:16 1622 0
Türk Kızılay Yunusemre Şubesi 180 ailenin yüzünü güldürdü 

.

Türk Kızılay Yunusemre Şube Başkanı Serdar Sevim, kadın kolları, gençlik kolları, genç Kızılay ve gönüllüler bağışlanan gıda kolilerini ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırarak yüzlerinin gülmesini yardımcı oldular. 
Türk Kızılay Yunusemre Şube Başkanı Serdar Sevim, “Türk Kızılay Yunusemre Şubesi olarak, Ramazan ayından önce olduğu gibi Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi insanlara destek oluyoruz. Hayırsever bağışçılarımız tarafından bağışlanan yardımları insanlara ulaştırıyoruz. Getir firmamızda dağıtılmak üzere 180 adet gıda kolisi bağışladı şubemize. Gıda kolilerini muhtaç insanlara dağıtarak bayramda yüzlerinin gülmesine katkı sağlıyoruz. Destek olan tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Manisa Aşık Veysel GESK, Goalball Şampiyonasında Sahaya Çıkıyor

Yeniden Refah Partisi’nden Yayla ve Kışla Köylerine Ziyaret: “Sorunların Takipçisiyiz”

Soma’ya Yeni Sosyal Mekân: Vargel Kafe Resmen Açıldı

Manisa FK’dan Transfer Bombaları: 8 Yeni İsimle Anlaşma Sağlandı

Manisa Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Umut Eli: “Bu Şehirde Kimse Yalnız Değil”

Manisa’da Yazın En Güzel Serinliği: Çocuklara Ücretsiz Portatif Havuz Keyfi

CHP’li Tahmilci’den Sert Tepki: “Bu Sessizlik İhanettir, Alın Teriyle Alay Edilmez”

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

  • Pazar 37.5 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.5 ° / 20.8 ° Güneşli
  • Salı 35.2 ° / 21 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.