Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

​​​​​​​Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Efendioğlu; 'Bu Şehirde Birileri Aç Uyursa Vebali Hepimizindir'

0

MANİSA-GENEL 11.04.2022 05:10:51 1042 0
​​​​​​​Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Efendioğlu;



236 Cafe Lounge'de düzenlenen toplantıda, Kızılay İlçe Şube Başkanları ve Koordinatörleri, çalışmaları hakkında bilgi verirken, görüş alışverişinde bulundu.
Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Atilla Efendioğlu toplantıda yaptığı konuşmada, Türk Kızılay'ın misyonunun çok büyük olduğunu ve bu misyonun; Kızılay çalışanlarının sorumluluklarını arttırdığını dile getirdi.
Efendioğlu, şöyle konuştu:
'Kızılay Başkanlığı görevimize Ramazan ayı olması nedeniyle hızlı bir şekilde başladık. Şehrimizdeki ihtiyaç sahiplerine tek tek ulaşarak, kapılarını çalıp, gıda kolilerimizle, alışveriş çeklerimizle onların yanında olduğumuzu gösteriyoruz. Türk Kızılay'ın üstlendiği misyon oldukça büyük. Bu yüzden bizlerin omuzlarında ki sorumluluk ise çok daha büyük. Çünkü şehrimizde bir kişi aç uyur, bir ihtiyaç sahibi kendisini yalnız hissederse, bunun vebali hepimizin boynundadır. Bizler Türk Kızılay ekipleri olarak hayırsever vatandaşlarımızın bağışlarını, ihtiyaç sahiplerine gönüllerini kırmadan, incitmeden; sağ elin verdiğini, sol ele göstermeden teslim edeceğiz. Bizim üzerimize düşen, insan onuruna ve bizlere yakışan budur.'
Programa, Türk Kızılay Manisa İl Şube Başkanı Atilla Efendioğlu, Başkan Yardımcısı Hakan Yılmazbaş, ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile İlçe Başkanları ve İlçe Koordinatörleri katıldı.  

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.