Türk Haber-Sen’den Korsan Servise Sert Tepki: “Çalışanlarımızın Can Güvenliği Görmezden Gelinemez”

Türk Haber-Sen Şube Başkanı Serkan Bezciler, yakın zamanda PTT personelini taşıyan bir servis aracının yapılan rutin trafik kontrollerinde trafik sigortası, muayenesi ve gerekli servis belgelerinin bulunmadığının tespit edildiğini

GÜNDEM 23.06.2025 13:11:56 31 0
Türk Haber-Sen’den Korsan Servise Sert Tepki: “Çalışanlarımızın Can Güvenliği Görmezden Gelinemez”

Başkan Serkan Bezciler “Yakın zamanda PTT Firma personeline hizmet veren bir servis aracının rutin çevirmelerde Trafik sigortasının, Muayenesinin, Servis belgesinin olmadığı , tabiri caiz ise korsan servis olduğu tespit edildi. Biz Türk Haber Sen olarak çalışanlarımızın özlük haklarını savurduğumuz kadar iş güvenliklerini de önemsiyoruz. İş bu durum hiç bir şekilde kabul edilemez. İç işleri bakanımız trafik ve can güvenliği konusunda olağan üstü çaba sarf ederken, 3 kuruş fazla kar amacı ile meslektaşlarımızın can güvenliğinin yok sayılmasını esefle kınıyoruz. Servis ihalesinin Bu koşullarda nasıl alındığı tarafımızca da sorgulanmaktadır. Haber hizmet kolu çalışanlarının can güvenliği ve özlük haklarının savunması kimlere emanet sizlerin takdirine bırakıyoruz”  dedi.

E5 GLOBAL TRADE'İN TANITIM YÜZÜ KİM OLDU?

Hizmet-İş Sendikası’ndan Manisa’da Basın Açıklaması

YUNUSEMRE'NİN U17'LERİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NA HAZIR

Manisa’nın Eski Milletvekili İsmail Bilen Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

Manisa 45 Spor Kulübü Judocularından Türkiye Şampiyonası’nda Önemli Başarı

Şampiyon Minik Hentbolcular, Kupayla Ferdi Zeyrek’in Kabrini Ziyaret Etti

Sıcak Havalarda Sağlığınızı Korumak İçin 9 Altın Tavsiye

Yekta Özcan’ın Sünneti Kardeşlik Şölenine Dönüştü

  • Salı 37.3 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 40.4 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Perşembe 40.8 ° / 18.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.