Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

TURHAN ÖZKAN'ÖNCE SAĞLIKLI ORTAM SAĞLANSIN, SONRA LİGLER OYNANSIN'

1

SPOR 22.09.2020 00:01:25 7372 0
 TURHAN ÖZKAN

 
Manisa 1.amatör küme takımlarından Kuşlubahçe Köprülüspor Kulübü teknik sorumlusu Turhan Özkan” Önce sağlıklı ortam oluşturulsun, sonra amatör liglerin oynatılmasını istiyoruz. Amatör camia olarak güzel haberleri bekliyoruz. ”dedi.
 
 
Kuşlubahçe Köprülüspor Kulübü teknik sorumlusu Turhan Özkan amatör futboldaki pandemi sürecini, hem de gelecek sezon takımdaki çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 
Konu ile ilgili olarak Manisa 1. amatör küme Kuşlubahçe Köprülüspor teknik sorunlusu Turhan Özkan Dünyada ve ülkemizde etkisi büyük olan bir pandemi süreci yaşandığını ifade ederek” TFF ‘nin alacağı her türlü karara saygılıyız. Ancak ülkemizde amatör futboldan geçim sağlayan kişi sayısı da azımsanmayacak ölçüde. Bunun için de öncelikli olarak sağlıklı ortamın yaratılması şart. Tüm önlemler alındıktan sonra ve sağlık koşulları normale dönmeye başladıktan sonra amatör müsabakaların oynanmasını talep ediyoruz.
 
TARİH VERİLEBİLİR
 
Kuşlubahçe Köprülüspor teknik Sorumlu Özkan” En azından ileriye dönük bir tarih verilebilir. Bilim kurulunun da bilgisi alınarak,2-3-4 ay sonra başlayacak gibi bir karar alırsa herkes için de daha sağlıklı olur. En azından belirsizlik te ortadan kalkar. İptal etmek te en kötüsü. Pek çok oyuncu bu karar ile spordan uzaklaşmış olur. Bunun olumsuz etkisi profesyonel takımlarımıza olacaktır. Amatör olmadan profesyonel liglerin hiçbir anlamı kalmaz. Son olarak ta önce sağlık, sonra amatör liglerin oynatılmasını, amatöre dokunulmamasını ve amatöre sahip çıkılmasını istiyoruz. Amatör camia olarak güzel haberleri bekliyoruz ”dedi
 
HEYECAN DEVAM EDİYOR
Kuşlubahçe Köprülüspor Kulübü teknik sorumlusu Turhan Özkan geçtiğimiz sezon Kuşlubahçede başlayan futbol heyecanını pandemi sürecinin kestiğini ve maçların oynanması halinde bu heyecanının artarak devam edeceğini ifade etti.
Özkan ”Geçtiğimiz sezon mahalle ve yönetim kurulu ile başladığımız heyecanlı süreçte oluşturduğumuz takımımızın iskeletini büyük ölçüde koruduk. Yeni sezon için de takımda düşündüğümüz üst liglerden bal ve süper amatör küme deneyimli 7 futbolcu ile de anlaşma sağladık.  23 lisanslı oyuncudan 15 futbolcumuz ile yola devam etme kararı aldık. ”dedi.
MAHALLE ŞAMPİYONLUK İSTİYOR
 
Eski Kuşlubahçespor heyecanının mahallede uyandığını, mahalle ve yöneticiler olarak hedefin üst taraflar olduğunu ifade eden Kuşlubahçe Köprülüspor Teknik sorumlusu Turhan Özkan ”Mahallemizde çok güzel bir ortam var. Yöneticilerimiz maddi ve manevi olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. İnşallah bu sezon lig oynanırsa hedefimizi şampiyonluk ve süper amatör küme olarak koyduk.”
 
Muharrem KAZER
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.