Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

TURGUTLUSPOR'DA DOĞAN ENGİN İMZALADI

Teknik direktör Doğan Engin ve Sportif Direktör Eray Gülay ile sözleşme imzaladı.

MANİSA -SPOR 22.03.2023 00:00:00 1295 0
TURGUTLUSPOR

 

 

İmza törenine Kulüp Başkanı Bülent Daşkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

İmza töreni sonrası açıklama yapan Kulüp Başkanı Bülent Daşkan, “Bahri Kurt hocamız ile yollarımızı ayırdık. Daha önce kulübümüzde görev almış tecrübesine ve bilgisine güvendiğimiz Doğan Engin hocamızı yeniden takımımızın başına getirdik. Sportif Direktör olarak da bilgisine ve tecrübesine inandığımız Eray Gülay hocamızı getirdik. Yeni bir proje ve yeni bir yapılanma ile Turgutlusporumuzun hak ettiği yere geleceğine olan inancım tam.

Şimdi destek olma zamanı. Birlik beraberlik çatısı altında birleşip bu köklü camiayı hak ettiği yere getireceğiz. Hem Doğan hocama hem de Eray kardeşime Turgutlusporumuza hoş geldin diyor, armamız altında sonsuz başarılar diliyorum.” dedi.

Turgutluspor gibi köklü bir camiaya yeniden geldiği için mutlu olduğunu belirten Teknik Direktör Doğan Engin, “Böylesine köklü bir kulüpte tekrardan görev almak benim için büyük bir mutluluk. İnsan evine geldiğinde nasıl mutlu oluyorsa, bende kendi evime gelmiş gibiyim. Bu kulübü, bu şehri ve burada görev aldığım süre zarfı içinde tanıdığım insanları çok sevdim. Tekrardan burada olmak benim için çok güzel bir duygu. Bana güvenen ve inanan insanlara sonsuz teşekkür ediyorum. Başkanımızın da dediği gibi Turgutlusporumuzun başarısı için birlik olma zamanı. Hep birlikte bu köklü kulübü laik olduğu yere taşıyacağız.” dedi.

Sportif Direktör Eray Gülay ise, “Öncelikle beni bu göreve laik gören Onursal Başkanımız Cetin Akın’a, Kulüp Başkanımız Bülent Daşkan’a ve Yönetim Kurulumuza çok teşekkür ederim. Burada olmak bu göreve laik görülmek çok mutluluk verici. Benim Turgutluspora karşı olan sevgimi anlatmamam kelimeler yetmez. Bu şanlı kulüpte görev almak büyük bir onur ve gurur. Şehrimiz, camiamız, yönetim kurulumuz, teknik ekibimiz ve tüm çalışanlarımızla birlikte bu kulübü laik olduğu yere getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. "dedi.

 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: TURGUTLUSPOR' DOĞAN ENGİN İMZALADI
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.