TURGUTLUSPORDA İBRAHİM CEZAYİR DÖNEMİ BAŞLADI

1

SPOR 17.08.2020 00:36:11 7512 0
TURGUTLUSPORDA İBRAHİM CEZAYİR DÖNEMİ BAŞLADI

TFF 2. Lig'e yükselen Turgutluspor’da yönetim takımı genç teknik adam İbrahim Cezayir ve ekibine emanet etti.
 
5 sezon aradan sonra yeniden 2. Lig'e çıkan ve takımı şampiyon yapan teknik direktör Cüneyt Biçer'le yollarını ayıran Kasaba'da, yönetim takımı genç teknik adam İbrahim Cezayir ve ekibine emanet etti. Turgutluspor Tesisleri'nde İbrahim Cezayir ve ekibiyle 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.Cezayir’in yardımcılıklarını Turgutlu ‘dan Eray Gülay, Zeki Erguvan, Cenk Çokduyar, Mehmet Ayaz ve kaleci antrenörlüğünü Volkan Erten yapacak.

Turgutluspor Profesyonel Şube Sorumlusu Fahrettin Solmaz ve yönetim kurulu üyesi Dilek Öner'in katıldığı törende imza atan Cezayir, 'Turgutluspor köklü bir camia. Buraya geldiğimiz için mutluyuz' şeklinde konuştu.
 

Yunusemre’de 17 Kilometrelik Yolda Asfalt Seferberliği Başladı

Manisa Aşık Veysel GESK, Goalball Şampiyonasında Sahaya Çıkıyor

Yeniden Refah Partisi’nden Yayla ve Kışla Köylerine Ziyaret: “Sorunların Takipçisiyiz”

Soma’ya Yeni Sosyal Mekân: Vargel Kafe Resmen Açıldı

Manisa FK’dan Transfer Bombaları: 8 Yeni İsimle Anlaşma Sağlandı

Manisa Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Umut Eli: “Bu Şehirde Kimse Yalnız Değil”

Manisa’da Yazın En Güzel Serinliği: Çocuklara Ücretsiz Portatif Havuz Keyfi

CHP’li Tahmilci’den Sert Tepki: “Bu Sessizlik İhanettir, Alın Teriyle Alay Edilmez”

  • Pazar 37.5 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.5 ° / 20.8 ° Güneşli
  • Salı 35.2 ° / 21 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.