Turgutlu Belediyespor Sezon Öncesi Moral Kahvaltısında Buluştu

Kadın basketbol ve voleybol takımları, Başkan Çetin Akın ve yönetimle bir araya geldi. Yeni sezon hedefleri konuşuldu, takımlara başarı dilekleri iletildi.

GÜNDEM 25.08.2025 17:01:15 77 0
Turgutlu Belediyespor Sezon Öncesi Moral Kahvaltısında Buluştu

    (MHA)   Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Belediyespor Başkanı Hüseyin Maliz ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Basketbol ve Kadın Voleybol Takımlarının teknik ekibi ve oyuncularıyla kahvaltı programında bir araya geldi. Geçtiğimiz sezon Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde ve TVF Kadınlar İkinci Ligi’nde başarıyla mücadele eden, bu sezonda gerçekleştirdiği transferlerle kadrosunu güçlendiren Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ve Kadın Voleybol Takımı Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ile kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Yeni sezon öncesi moral buluşması niteliği taşıyan programda, takımların hazırlık süreçleri ele alındı ve yeni sezona dair hedefler konuşuldu. Kahvaltı programına, Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz, Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Evren Erbaş Ser, Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Hale Bozdemir, Belediyespor Asbaşkanı Emrah Kanık, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bülent Gökmen, kadın basketbol ve voleybol takımlarının teknik ekibi, altyapı antrenörleri ve oyuncuları katıldı. “Bol galibiyetli, sakatlıkların yaşanmayacağı bir sezon geçirmelerini diliyorum” Teknik ekip ve oyuncularla tek tek sohbet eden ve başarı dileklerini ileten Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Belediyemiz kadın basketbol ve kadın voleybol takımı oyuncularımız ve teknik ekibimizle yeni sezon öncesinde kahvaltıda bir araya geldik. Hedeflerimizi konuştuk başarı dileklerimizi ilettik. Turgutlu’muzu en iyi şekilde temsil eden, bizlere nice mutluluk ve gurur yaşatan kadın basketbol ve kadın voleybol takımlarımızın bol galibiyetli, sakatlıkların yaşanmayacağı bir sezon geçirmelerini diliyorum” dedi. “Sporcularımızın her zaman yanında olacağız” Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz, “Kadın basketbol ve kadın voleybol takımlarımız, disiplinli çalışmaları ve mücadele ruhlarıyla Turgutlu’nun gururu haline geldi. Yönetim olarak bizler, sporcularımızın her zaman yanında olacağız ve onların başarıları için gereken tüm desteği vermeyi sürdüreceğiz. Hedefimiz, Turgutlu Belediyespor’un her branşta söz sahibi olmasıdır. Bu doğrultuda yeni sezonda da önemli başarılara imza atacağımıza inanıyor, sakatlıktan uzak bir sezon diliyorum” dedi.

Akhisar’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Kişi Tutuklandı

YUNUSEMRE’DEN DİLENCİ OPERASYONU

Gençler Üzüm Bağında Gönüllü Hasat Yaptı

Manisa Lisesi’nde Yeni Eğitim Yılı Değerlendirildi

Büyükşehir Komisyon Üyeleri Demirci’yi Gezdi

ZAFER SPOR'A TÜRKİYE'NİN EN İYİ KADIN FUTBOL TAKIMI ÖDÜLÜ

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 8 Bin 740 Sentetik Hap Ele Geçirildi

Manisa’da 5 Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

  • Perşembe 32.4 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Cuma 34 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 34.9 ° / 20.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.