Turgutlu Belediyesi’nden Geleneksel Aşure Hayrı

Turgutlu Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla her yıl düzenlediği aşure hayrını bu yıl da 9 Temmuz Çarşamba günü saat 11.00’de Eski Belediye Binası önünde gerçekleştirecek.

GÜNDEM 8.07.2025 15:18:13 190 0
Turgutlu Belediyesi’nden Geleneksel Aşure Hayrı

Turgutlu Belediyesi, geleneksel hale getirdiği aşure hayrını 9 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirecek. Aşure hayrı, Eski Belediye Binası önünde saat 11.00’de yapılacak. Turgutlu Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla her yıl gerçekleştirdiği aşure hayrını bu yıl da yapacak. Aşevi ve Hayır Merkezinde hazırlanacak aşureler, Turgutluluların gönüllerini ve sofrasını tatlandıracak. Paylaşmanın, bolluğun ve bereketin simgesi olan aşure hayrıyla Muharrem ayının manevi atmosferi vatandaşlarla paylaşılacak. Aşure hayrı, 9 Temmuz Çarşamba günü saat 11.00’de Eski Belediye Binasında düzenlenecek. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz, “Her yıl gerçekleştirdiğimiz aşure hayrını bu yıl da yapacağız. Aşevi ve Hayır Merkezimizde hazırlanacak aşureleri ikram ederek bolluğu ve bereketi çoğaltacağız. Hemşehrilerimizi çarşamba günkü aşure hayrımıza davet ediyoruz” dedi.

Saadet Partisi’nden Üzüm Tepkisi: “150 TL Olmalı”

Akhisar’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Kişi Tutuklandı

YUNUSEMRE’DEN DİLENCİ OPERASYONU

Gençler Üzüm Bağında Gönüllü Hasat Yaptı

Manisa Lisesi’nde Yeni Eğitim Yılı Değerlendirildi

Büyükşehir Komisyon Üyeleri Demirci’yi Gezdi

ZAFER SPOR'A TÜRKİYE'NİN EN İYİ KADIN FUTBOL TAKIMI ÖDÜLÜ

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 8 Bin 740 Sentetik Hap Ele Geçirildi

  • Perşembe 32.4 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Cuma 34 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 34.9 ° / 20.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.