Turgutlu Belediyesi Ekiplerinden Kent Genelinde Eş Zamanlı Çalışma Seferberliği

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt, parke, menfez ve yol yenileme çalışmalarını kent genelinde sürdürüyor. Başkan Yardımcısı Ali Rıza Kıran, “Daha modern ve kullanışlı bir Turgutlu için tüm gücümüzle çalışıy

GÜNDEM 24.10.2025 17:41:51 30 0
Turgutlu Belediyesi Ekiplerinden Kent Genelinde Eş Zamanlı Çalışma Seferberliği

         (MHA)       Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Eş Zamanlı Çalışmalarını Sürdürüyor Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde eş zamanlı çalışmalarına devam ediyor. Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri daha güvenli ve konforlu yollar için sürdürdüğü yenileme, asfalt, tamirat, onarım ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Söz konusu çalışmalar kapsamında Turgutlu Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Irlamaz Yolu’nu uzun yıllardır için büyük sıkıntı oluşturan yol sorununu asfalt sathi kaplama ile çözüme kavuşturdu. Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ergenekon Mahallesi Sıtkı Evin ve Karadut Sokakta asfalt serim çalışmalarına devam ediyor. Osman Sümer Sokakta asfalt hazırlık çalışmaları yapıldı. Ekipler, Ergenekon Mahallesi Osman Sümer Sokakta dere yatağı oluşturulması ve yol geçişlerinin sağlanması için menfez konumlandırılması çalışmaları tamamladı. Cumartesi Pazarı’nda tuhafiyeciler bölümünün çatısı tamamen değiştirildi. Dalbahçe Mahallesinde arazi yollarında düzenleme çalışmalarını gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca Ebruli Sokakta parke döşeme, Kudret Sokakta ile Irlamaz Mahallesinde bordür; Gündüzalp, Şehit Ahmet Yağız, Savaş, Ofis, Hatboyu, Göçmen, Anafartalar, Balaban, Badem, Bayar, Çevikler, Yavuz Sultan Selim ve Karadeniz Sokakta parke tamirat çalışmaları gerçekleştirdi. Karaköy Mahallesine Su Dolum İstasyonu Kırsal mahallelerde yürütülen çalışmalar doğrultusunda çiftçilerin ve üreticilerin en büyük sorunlarından biri olan ilaç makinelerine su dolum işlemlerini kolaylıkla yapabildikleri su dolum istasyonlarına bir yenisini daha eklendi. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Karaköy Mahallesine su dolum istasyonu kazandırdı. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Kıran, “Yolları güzel, daha kullanışlı ve aynı zamanda modern olan bir Turgutlu için ekiplerimizle birlikte tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mahallelerimizin, caddelerimizin, sokaklarımızın ihtiyaçlarını tespit ederek gerekli tüm çalışmalarımızı bir bir hayata geçiriyoruz. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür eder, kolaylıklar dilerim” dedi.

Turgutlu Belediyesi Ekiplerinden Kent Genelinde Eş Zamanlı Çalışma Seferberliği

Akhisar’da Leziz Akhisar Festivali Başlıyor: Kentin Lezzetleri Sahneye Çıkıyor

TURBELDAK’tan Tarih ve Doğa İçinde Unutulmaz Bir Yürüyüş

Manisa’da Cumhuriyet Coşkusu Çocuklarla Yaşanacak: Ortaköy’de Şenlik Var

Akhisar Dostlar Meclisi’nde Zeytinyağı Sohbeti: Dr. Ümmühan Tibet Bilgi ve Deneyimlerini Paylaştı

Akhisar’da Muhtarlar Günü Birlik ve Dayanışma Yemeğiyle Kutlandı

Sarıgöl Diş Sağlığında Yeni Dönem: Panoramik Röntgen Hizmete Girdi

Başkan Dutlulu: “Destek Bizden, Hasat Sizden” Projesiyle Üreticiye 180 Milyon Liralık Destek

  • Cuma 20.7 ° / 14.2 ° false
  • Cumartesi 20.6 ° / 11.3 ° Güneşli
  • Pazar 20.9 ° / 11.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.