TÜM YURTTA OY VERME İŞLEMİ BAŞLADI

Oy verme işlemi saat 08.00'de başladı, 17.00'de sona erecek. 60 milyon 721 bin 745 seçmen için kurulan 191 binden fazla sandıkta oy kullanacak .

MANİSA-SEÇİM 28.05.2023 09:39:00 1741 0
TÜM YURTTA   OY VERME İŞLEMİ  BAŞLADI

 
Türkiye bugün bir kez daha sandık başına gidiyor. 5 yıl boyunca görev yapacak Cumhurbaşkanını seçecek. 

Oy verme işlemi saat 08.00'de başladı, 17.00'de sona erecek. 60 milyon 721 bin 745 seçmen için kurulan 191 binden fazla sandıkta oy kullanacak . 

 14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı seçiminde adayların salt çoğunluğu alamaması nedeniyle Türkiye, yeni cumhurbaşkanını belirlemek için tekrar sandık başına gidiyor.
Türk siyasi tarihinde ilk kez yaşanacak Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylaması için oy verme işlemi 17.00'ye kadar sürecek.
Türkiye'nin 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanının belirleneceği seçim için ülke genelinde 973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 bin 885 sandık kurulacak. Seçimde yurt içinde 60 milyondan fazla seçmen oy kullanacak.

Süper Amatör Lig’e Ferdi Zeyrek’in Adı Verildi

Başkan Çetin Akın Yeşil Alanları İnceledi

Manisa’daki Orman Yangınlarına 1.139 Personel Müdahale Ediyor

Akhisar’ın Efeleri Sahada Tarih Yazıyor

Türk Kızılay’dan İlk Yardım Eğitimleriyle Hem Bilinçlendirme Hem Destek

Muradiye’de atık su arıtma tesisi ve kolektör hattı için ihale süreci başlıyor

Akhisar'da Yatılı Yaz Kur'an Kursu Açılış Programıyla Başladı

MCBÜ’nün SMART ENG Projesine TÜBİTAK’tan Destek

Anahtar Kelimeler: YURTTA VERME İŞLEMİ BAŞLADI
  • Salı 36.8 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.8 ° / 17.8 ° Güneşli
  • Perşembe 34.8 ° / 14.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.