Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Tugay Kacar Manisa FK'da

Manisa Futbol Kulübü, tecrübeli orta saha oyuncusu Tugay Kacar’ı kadrosuna kattı.

MANİSA -SPOR 14.07.2023 17:11:00 1163 0
Tugay Kacar Manisa FK

 


Manisa Futbol Kulübü, tecrübeli orta saha oyuncusu Tugay Kacar’ı kadrosuna kattı. İmza töreninde konuşan Tugay, “Manisa Futbol Kulübü’nün bir parçası olduğum için mutluyum” dedi.
 

Manisa Futbol Kulübümüz, Boluspor’dan ayrılan kanat oyuncusu Tugay Kacar ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine İdari Direktör Nderim Nexhipi de katıldı. İmza töreninde konuşan yeni transferimiz Tugay Kacar, “Manisa Futbol Kulübü’nün bir parçası olduğum için mutluyum. Kulüp olarak tek hedefimiz Süper Lig’e çıkmak. Bunun için takım arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapacağız” dedi.
 

Nderim Nexhipi, “Tugay, ligi bilen iyi bir oyuncu”
 

Tugay Kacar’ın ligi bilen tecrübeli bir isim olduğunu vurgulayan İdari Direktörümüz Nderim Nexhipi, “Tugay, yıllardır bu ligde iyi performans göstermiş oyunculardan biri. Kadromuza kattığımız için mutluyuz. Bu Onun da bizimle birlikte olmak istemesi bizim için önemli. Tecrübesiyle takımımıza büyük güç katacaktır. Kendisine Manisa Futbol Kulübümüzün formasıyla başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Tugay Kacar kimdir?
 

Manisa Futbol Kulübünün  yeni transferi Tugay Kacar, 1 Ocak 1994 yılında Uşak’ta dünyaya geldi. Futbola Uşakspor altyapısında başlayan tecrübeli orta saha daha sonra Denizlispor altyapısına transfer oldu. Profesyonel kariyerine başladığı Denizlispor’un ardından Ofspor, Kızılcabölük, Ankaraspor, Karşıyaka, Gaziantep FK formaları diyen Tugay, son 3 sezondur Boluspor forması giyiyor. Kariyerinde UEFA Avrupa Ligi Elemeleri ve Süper Lig maçları da dahil 192 maça çıkan Tugay, geçtiğimiz sezon 1. Lig’de 32 maçta forma giydi.
 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: Tugay Kacar Manisa '
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.