Tokyo Olimpiyatlarında seyirci kararı Haziran'da verilecek

0

SPOR 29.04.2021 00:06:25 1727 0
Tokyo Olimpiyatlarında seyirci kararı Haziran

 

 

Uluslararası Olimpiyat Komitesinden (IOC) yapılan açıklamada, olimpiyatları güvenli bir şekilde düzenlemek için hazırlanan yönetmeliğin güncellendiği belirtildi.

Buna göre, olimpiyatlarda mücadele edecek sporcuların Japonya'ya hareket etmeden önce iki kez Kovid-19 testi yaptırmaları gerekecek.

Organizasyonda virüsün yayılmasını engellemek için sıkı tedbirler alınacak, sporculara da her gün Kovid-19 testi uygulanacak.

Tokyo Olimpiyatları'nda daha önce nisan ayında alınacağı belirtilen ülke içi seyircilerin durumuna yönelik karar ise haziranda verilecek.

IOC, geçen ay olimpiyatlara Japonya dışından seyirci kabul edilmeyeceğini duyurmuştu.

Japon basınında yer alan haberlerde, yetkililerin, oyunlara hiç seyirci kabul etmemek ile yüzde 50'si kapasite oranında seyirciye izin vermek dahil birkaç opsiyon üzerinde çalıştığı ifade edilmişti.

2020 yılında yapılması planlanan Tokyo Olimpiyatları, Kovid-19 salgını nedeniyle 23 Temmuz-8 Ağustos tarihlerine ertelenmişti.

Akhisar Diyanet Gençlik Merkezi’nde “Gençliğin Merkezinde” Programına Yoğun İlgi

Manisa Tarım Fuarı 4 Gün Boyunca Ziyaretçi Akınına Uğradı

Başkan Balaban: “Atatürk’ün Vizyonu Yarınlarımıza Yön Veren Evrensel Bir Değerdir”

Vali Vahdettin Özkan: “Atatürk, Milletimizin Sonsuz İlham Kaynağıdır”

Yaşar Artar: “Atatürk’ün Eseri Olan Cumhuriyet, Milletimizin Ortak Vicdanı ve En Kıymetli Emanetidir”

Selçuk Özdağ’dan Parfüm Deposu Yangını İçin Meclis’e Soru Önergesi

ŞEHZADELER 100. YIL KIR BAHÇESİ AÇILIŞ ÖNCESİ YOL ENGELİNİ AŞIYOR

Başkan Ahmet Ağır ve Yönetimi mazbatasını aldı

  • Pazartesi 19.9 ° / 9.2 ° false
  • Salı 19.9 ° / 10.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.7 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.