Tokyo'da ilk altın madalya Abdullah Öztürk'ten

0

SPOR 30.08.2021 14:12:32 1474 0
Tokyo


2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda Türkiye, ilk altın madalyasını kazandı. Masa tenisi tek erkeklerde (C4) Abdullah Öztürk, finalde Güney Koreli Young Gun Kim'i 3-1 mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu. Üst üste ikinci kez paralimpik oyunlar şampiyonu olan Öztürk, bu başarısıyla para halterci Nazmiye Muratlı'dan sonra üst üste paralimpik oyunları şampiyonu alan 2. sporcu olurken, toplamda da 3. madalyasını kazanarak bunu başaran 3. sporcu olarak adını tarihe yazdırdı.

Karşılaşmadan sonra büyük bir sevinç yaşayan Abdullah Öztürk, sırtına aldığı Türk bayrağıyla altın madalyanın gururunu yaşadı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da Abdullah'ı yalnız bırakmadı ve müsabakayı salonda izledi. Abdullah Öztürk de altın madalya sevincini ilk olarak Bakan Kasapoğlu'na sarılarak yaşadı.

Manisa Aşık Veysel GESK, Goalball Şampiyonasında Sahaya Çıkıyor

Yeniden Refah Partisi’nden Yayla ve Kışla Köylerine Ziyaret: “Sorunların Takipçisiyiz”

Soma’ya Yeni Sosyal Mekân: Vargel Kafe Resmen Açıldı

Manisa FK’dan Transfer Bombaları: 8 Yeni İsimle Anlaşma Sağlandı

Manisa Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Umut Eli: “Bu Şehirde Kimse Yalnız Değil”

Manisa’da Yazın En Güzel Serinliği: Çocuklara Ücretsiz Portatif Havuz Keyfi

CHP’li Tahmilci’den Sert Tepki: “Bu Sessizlik İhanettir, Alın Teriyle Alay Edilmez”

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

  • Pazar 37.5 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.5 ° / 20.8 ° Güneşli
  • Salı 35.2 ° / 21 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.