TFF Sağlık Kurulu, Süper Lig ve TFF 1. Lig takım doktorlarıyla toplanıyor

1

SPOR 20.05.2020 14:20:05 1172 0
TFF Sağlık Kurulu, Süper Lig ve TFF 1. Lig takım doktorlarıyla toplanıyor

TFF Sağlık Kurulu, 2019-2020 Sezonu Süper Lig ve TFF 1. Lig müsabakalarının tamamlanmasına yönelik olarak hazırlanan 'Futbola Dönüş Öneri Protokolü'ne ilişkin kulüplerin takım doktorları ile video konferans olarak bir bilgilendirme toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.

TFF Sağlık Kurulu, Covid-19 salgın hastalığı sebebiyle ara verilen 2019-2020 Sezonu Süper Lig ve TFF 1. Lig müsabakalarının tamamlanmasına yönelik olarak hazırlanan 'Futbola Dönüş Öneri Protokolü'ne ilişkin kulüplerin takım doktorları ile video konferans olarak bir bilgilendirme toplantısı düzenliyor.   

TFF Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Taşer tarafından 23 Mayıs 2020 Cumartesi günü saat 11.00'de Süper Lig takım doktorları ile, 30 Mayıs 2020 Cumartesi günü saat 11.00'de ise TFF 1. Lig takım doktorları ile gerçekleştirilecek toplantılarda öneri protokolünde yer alan düzenlemeler hakkında bilgilendirmeler yapılacak.

escort kızlar bursa

Akhisar Diyanet Gençlik Merkezi’nde “Gençliğin Merkezinde” Programına Yoğun İlgi

Manisa Tarım Fuarı 4 Gün Boyunca Ziyaretçi Akınına Uğradı

Başkan Balaban: “Atatürk’ün Vizyonu Yarınlarımıza Yön Veren Evrensel Bir Değerdir”

Vali Vahdettin Özkan: “Atatürk, Milletimizin Sonsuz İlham Kaynağıdır”

Yaşar Artar: “Atatürk’ün Eseri Olan Cumhuriyet, Milletimizin Ortak Vicdanı ve En Kıymetli Emanetidir”

Selçuk Özdağ’dan Parfüm Deposu Yangını İçin Meclis’e Soru Önergesi

ŞEHZADELER 100. YIL KIR BAHÇESİ AÇILIŞ ÖNCESİ YOL ENGELİNİ AŞIYOR

Başkan Ahmet Ağır ve Yönetimi mazbatasını aldı

  • Pazar 21.4 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.9 ° / 9.2 ° false
  • Salı 19.9 ° / 10.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.