TFF 1. Lig'de ilk yarının lideri Giresunspor

1

SPOR 6.01.2021 11:06:36 1646 0
TFF 1. Lig

 

TFF 1. Lig'de  İlk 2 takımın doğrudan Süper Lig'e yükseleceK. İlk 2 sıradakileri takip edecek 4 takımın play-off oynayacağı TFF 1. Lig'de son sırada yer alacak 3 ekip de lige veda edecek.

Ligde ilk yarı heyecanı 3 erteleme maçı dışında tamamlandı. Ligde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakaları nedeniyle 12. haftada ertelenen Ankaraspor-Adanaspor ile 13. haftadan ertelenen İstanbulspor-Aydeniz Et Balıkesirspor müsabakaları yarın, yine 13. haftada ertelenen Akhisaspor-Adanaspor karşılaşması da 11 Ocak Pazartesi günü oynanacak.

Giresunspor’un 35 puanla ilk yarıyı lider tamamlamayı garantilediği ligde Karadeniz temsilcisini 2 puan geriden Yılport Samsunspor takip etti. 32 puana sahip Altay, 31’er puana sahip Adana Demirspor ile bir maçı eksik İstanbulspor ve 30 puanlı Tuzlaspor play-off barajında yer aldı. İstanbulspor yarınki Aydeniz Et Balıkesirspor maçında alacağı sonuca göre 2. sıraya yükselebilir.

Ligde 3 ceza puanı alan ve devreyi 3 puanla tamamlayan Eskişehirspor, birer maçları eksik 9 puanlı Ankaraspor ile 13 puana sahip Akhisarspor ise düşme hattında bulunuyor.

İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan Okullara Güvenlik Ziyareti

Türk Büro-Sen’den KYK Personeline Moral Ziyareti

Kula’nın Tarihi Arastasında Şahin Kardeşlerden Asırlık Demircilik

Başkan Akın’dan Açılış Öncesi Son Hazırlık Turu

Sınav Koleji Öğrencileri Şehzadeler Gençlik Evi’ni Ziyaret Etti

Soma’da Kaçak Kazı Operasyonu: 3 Kişi Suçüstü Yakalandı

Şehzadeler Belediyesi’nden Kaldırımlara Sanatsal Dokunuş

YUNUSEMRELİ JUDOCULAR TÜRKİYE'NİN ZİRVESİNDE

  • Çarşamba 29.1 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 30 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 20.4 ° / 11.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.