Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

TEKNOFEST ve TÜBİTAK Projeleri ile ilgili Bilgilendirme Semineri Yapıldı

0

MANİSA-GENEL 14.02.2022 16:54:35 1264 0
TEKNOFEST ve TÜBİTAK Projeleri ile ilgili Bilgilendirme Semineri Yapıldı


 Millî Eğitim Bakanlığımızın paydaşlarından biri olduğu TEKNOFEST ve TÜBİTAK Projeleri kapsamında Şehzadeler İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünün farkındalık oluşturmaya yönelik çalışmaları devam ediyor.  Bu kapsamda Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü TEKNOFEST ve TÜBİTAK Projeleri Sorumlusu Mine Ayyıldız, tarafından ilçedeki görevli öğretmen ve idarecilere yönelik detaylı bir sunum yapıldı.

Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay, “ TEKNOFEST, ülkemizin Milli Teknoloji Hamlesini gerçekleştirmek için yola çıkan, ülkemizde milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik öneme sahip kurum ve kuruluşların paydaşlığında düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivalidir” dedi. 

Gençay, TEKNOFEST'in sadece bir kurumun değil Türkiye'nin festivali olduğuna da dikkat çekerek, Millî Teknoloji Hamlesi'ni çok önemli bulduklarını kaydetti.  Teknoloji hamlesinin insan kaynağının yanında bir kültür meselesi olduğunu da ifade eden Metin Gençay, bu yıl içinde yapılacak olan TEKNOFEST ve TÜBİTAK Projelerinde anlamlı bir artış hedefledikleri vurgusunu yaptı.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi TEKNOFEST ve TÜBİTAK Projeleri İl Koordinatörü Mine Ayyıldız, İlkokuldan liseye kadarki yarışma süreci, takımlar, başvurular ve danışman öğretmenler hakkında detaylı bilgiler içeren semineri kapsamlı bir şekilde katılımcılara sundu. Ardından soru cevap bölümüyle bilgilendirme semineri sona erdi.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.