Teknik Direktör Nazım Güra^'dan Takıma moral kahvaltısı

0

MANİSA- EĞİTİM 20.01.2022 14:37:19 2554 0
Teknik Direktör Nazım Güra^





Turgutluspor Teknik Direktörü Nazım Gülay, takımı Sir Winston Cafe’de kahvaltıda konuk etti. Kahvaltıya Kulüp Başkanı Ahmet Daşkan, yöneticiler Ali Hikmet Nasuhoğlu, Fahrettin Solmaz, teknik heyet, oyuncular ve personel katıldı.
Keyifli ve samimi bir ortamda yapılan kahvaltıdan sonra açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Nazım Gülay şunları söyledi. “Güzel bir ortam vardı. Hep birlikte güzel bir kahvaltı yaptık. Önümüzde zorlu bir Bayburt Özel İdarespordeplasmanı var. Bu maç öncesi moral aşılamak için hep birlikte olmak istedik. İnşallah bu birlik beraberliğimizi de maça yansıtıp, iyi bir sonuçla Bayburt’tan döneceğiz.” Dedi. Kahvaltı sonunda  yaş günü olan  Rıdvan Aykan’ın doğum günü pasta kesilerek kutlandı.

 

Manisa Aşık Veysel GESK, Goalball Şampiyonasında Sahaya Çıkıyor

Yeniden Refah Partisi’nden Yayla ve Kışla Köylerine Ziyaret: “Sorunların Takipçisiyiz”

Soma’ya Yeni Sosyal Mekân: Vargel Kafe Resmen Açıldı

Manisa FK’dan Transfer Bombaları: 8 Yeni İsimle Anlaşma Sağlandı

Manisa Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Umut Eli: “Bu Şehirde Kimse Yalnız Değil”

Manisa’da Yazın En Güzel Serinliği: Çocuklara Ücretsiz Portatif Havuz Keyfi

CHP’li Tahmilci’den Sert Tepki: “Bu Sessizlik İhanettir, Alın Teriyle Alay Edilmez”

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

  • Pazar 37.5 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.5 ° / 20.8 ° Güneşli
  • Salı 35.2 ° / 21 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.