Tekerlekli Sandalyeyi Görünce Gözyaşlarına Hakim Olamadı

0

GÜNDEM 4.10.2016 12:54:55 1375 0
Tekerlekli Sandalyeyi Görünce Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce geçirdiği kaza sonrası kalçası kırılan ve yatağa mahkum bir hayat yaşayan 77 yaşındaki Fatma Barlak Alaşehir Belediyesi tarafından hediye edilen tekerlekli sandalyeyi görünce duygusal anlar yaşadı. Alaşehir Belediyesi Meclis Üyesi İcmal Altınay tarafından kendisine teslim edilen tekerlekli sandalyeyi görünce gözyaşlarına hakim olamayan yaşlı kadın Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’a ve belediye yetkililerine teşekkür etti.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Fatma ablamızın yaşadığı dram karşısında içimiz sızladı. Belediyemiz Meclis Üyesi İcmal Altınay’a verdiğimiz görev ile kendisine aldığımız tekerlekli sandalye ile yatağa olan bağımlılığından bir nebze kurtarmanın mutluluğunu yaşamaktayız.” dedi.(İHA)

Başkan Balaban Gülbahçe Mahallesi’nde vatandaşla buluştu

Büyükşehir’den 63 tarım kooperatifine 57 milyon destek

Refika–Mehmet Kayahan ASM ve 112 Acil hizmete açıldı

Bangsamoro Türk Eğitim Akademisi Üniversitesi Yükseliyor

Rahime Ecerbilgiç projelerini sahada esnafla paylaşmaya devam ediyor

Büyükşehirden Akhisarlı üreticiye 29 bin fidan desteği

Çetin Akın: “Bize o teklifi yapacak cüreti gösteremezler”

Ülkü Ocakları Akhisar’dan “Hüseyin Nihal Atsız” semineri

  • Cumartesi 8.4 ° / 1.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 6.2 ° / -0.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 6.4 ° / 0 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.