Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

TEÇ-SEN SALİHLİDE TOPLANDI

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ-SEN) Manisa İl Başkanlığı üyeleri Salihli'de bir araya geldi.

MANİSA- EĞİTİM 26.09.2022 14:00:00 1283 0
TEÇ-SEN SALİHLİDE TOPLANDI

 

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası Manisa İl Başkanlığı, il genelinde bulunan üyeleri ile 24 eylül 2022 cumartesi günü Salihli ilçesinde Salihli Belediyesi Sosyal Tesisleri birlik beraberlik toplantısında bir araya geldi. Toplantıya Teç-Sen Genel başkanı Ümit Demirel, Genel başkan Yardımcısı İsmail Şitvan, Kadın Kolları Komisyon Başkanı Derya Avcı, TEÇ-SEN İzmir İl Başkanı Tevfik Bilge, TEÇ-SEN Manisa İl Başkanı Bülent Ecevit Özbek ve il yönetimi, ilçe başkanları ve üyelerimiz ile Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu Manisa İl Temsilcisi Doğan Yılmaz katılım sağladılar.

Toplantının açılış konuşmasında TEÇ-SEN Manisa il başkanı Bülent Ecevit Özbek, toplantıya katılımlarından dolayı tüm üyelere teşekkür ederek il başkanlığı olarak faaliyetlerine devam ederken üye sayıları arttırarak daha güçlü olacaklarını ve şube olmayı hedeflediklerini ifade etti.

Ardından söz alan TEÇ-SEN Genel Başkanı Ümit Demirel konuşmasında sendika olarak şimdiye kadar elde edilen kazanımları anlatarak bu yolda daha güçlü olmak için tüm eğitim çalışanlarının sendikamızda yer alması gerektiğini ifade etti. Ayrıca genel başkanımız kadın kolları komisyonun aldığı ve sendikacılık tarihinde bir ilk olan kararı da paylaştı. Kadın üyelerimizden doğum yapan kadınlarımıza 500 TL nakdi yardım yapılacağını duyurdu.

Tüm katılımcılara teşekkür edilerek toplu fotoğraf çekiminin ardından toplantı sonlandırıldı.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: - SALİHLİDE TOPLANDI
  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.