Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TARIM BAKANLIĞI ONAYLI GÜBRE KULLANIN

Manisa’nın Demirci ilçesinde 10 yıl önce kurulan ‘çiftçinin tek dostu’ parolasıyla hizmet veren MÇK Tarım büyümesini sürdürüyor.

MANİSA- İLÇELER 17.02.2024 16:28:00 1035 0
TARIM BAKANLIĞI ONAYLI GÜBRE KULLANIN


 

 

 


 

                                                                                                        
 

Manisa’nın Demirci ilçesinde 10 yıl önce kurulan ‘çiftçinin tek dostu’ parolasıyla hizmet veren MÇK Tarım büyümesini sürdürüyor. Solucan gübresiyle sektöre giriş yaptıklarını hatırlatan Mehmet Çetinkaya “memleketin değişik bölgelerinde onlarca bayimizle çiftçilerimize gece gündüz 24 saat hizmet vermekteyiz” dedi.
 

Çiftçilerin,organik ve kimyasal tüm bitki besleme ürünlerini ve toprak düzenleyici gübrelerle ve bitki ve toprak gelişimine dair her şeyi MÇK Tarım gübrelerinde bulabileceklerini hatırlatan Çetinkaya, “meyve ağaçları, tarla ve sera sebzeleri, süs bitkileri, narenciye, kavun karpuz, her türlü bitkiyi bizim gübrelerimizle güvenle, yüksek kalitede verim artışı ile yetiştirebilirsiniz” dedi.  
 


Tarım Bakanlığı onaylı, çks destekli GTS kaydı İle güvenilir ve garanti ürünlerimizle, toprağınız bereketlensin, bitkileriniz beslensin diyen Mehmet Çetinkaya, “Çiftçimizin yeteri kadar kazanç elde edemediğini görüyorum ve minimum maliyet, maximum verim ve kaliteyi çiftçimize sunmak için bu işe girdim.  Min %35/Max %90 verim artışını Mçk Tarım ailesi olarak garanti ediyoruz.” Dedi.
 

 

7 yıldır gübre ihtiyacını MÇK Tarımdan karşılayan Köprübaşı ilçesinden Rahim  Özcan, “Ben çilek, kornişon, salatalık, marul yetiştiriyorum. Kuralına uygun düzenli gübre kullanımından sonra üretim 100 de yüz arttı. Çok memnunuz. Sağ olsun Mehmet bey teknik destekte veriyor.” dedi.  
 

ADİL AKA
 

 
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: TARIM BAKANLIĞI ONAYLI GÜBRE KULLANIN
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.