Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

TAMER AKKAL VE BERK MERSİNLİ’DEN MANİSASPOR'A ZİYARET

1

SPOR 20.09.2019 20:04:46 727 0
TAMER AKKAL VE BERK MERSİNLİ’DEN MANİSASPOR

 

TFF 3. Ligin 4. Haftasında 19 Mayıs Stadı’nda  21 Eylül  Cumartesi saat 15.00’da Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak olan takımımız, maçın hazırlıklarını  Tarık Almış Spor Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile tamamlayarak kampa girdi. Saat 15.00’da teknik direktör  Erkan Aslan yönetiminde yapılan çalışmada sakatlıkları devam eden Berk Cambaz ve Kemal Temel takımdan ayrı olarak çalıştı. 

MİLLET VEKİLİ TAMER AKKAL VE BERK MERSİNLİ’DEN MANİSASPOR'A  ZİYARET

AK Parti Manisa Millet Vekili Tamer Akkal ve AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Karaköprü maçı öncesi Manisaspor'u Tarık Almış Spor Tesisleri’nde ziyaret etti. Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi, 2. Başkan  Altan Çakıcı ve teknik direktör Erkan Aslan ile bir araya gelen Akkal ve Mersinli, hem kulübümüzün son durumu hakkında bilgi aldı hem de Karaköprü maçında başarılar diledi.

 MANGAL PARTİSİ

Her hafta geleneksel hale gelen mangal partisi bu haftada yapıldı. 1965 Nurlupınarspor Kulüp Başkanı Gökhan Düzkaya ve BY Ahmet Güner Gelinlik Mağazası işletmicisi Ahmet Güner, takımımıza Karaköprü Belediyespor maçı öncesi mangal partisi düzenledi. Düzkaya ve Güner,  Karaköprü Belediyespor maçı öncesi başarılar diledi. 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.