Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

KAN BAĞIŞI İÇİN EL ELE VERDİLER

0

GÜNDEM 30.05.2020 19:14:01 849 0
KAN BAĞIŞI İÇİN EL ELE VERDİLER
Manisa Kent Konseyi ile 150 binden fazla nüfusa hitap eden Manisa Hemşeri Kültürleri ve Dayanışma Derneği pandemi sürecinde azalan kan bağışını destek vermek amacıyla kan bağışı kampanyası düzenledi. Dilaver Vardarer Kan Alma Birimi önünde düzenlenen kan bağış kampanyasına Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci, Manisa Kent Konseyi Başkanı Ahmet Karadağ, Manisa Hemşeri Kültürleri ve Dayanışma Derneği Başkanı Ragıp Güneş, Manisa Kan Bağış Merkezi Müdürü İsmet Nardal katıldı. 
Manisa Kent Konseyi Başkanı Ahmet Karadağ, “Pandemi sürecinde farkındalık çalışması yapmak istedik. Kızılay ülkemizin en önemli kurumlarından birisi. Ülkemizin her türlü yardımında destek veriyor.  Manisa’daki ve ülkemizdeki vatandaşları kan bağışı yapmaya avdet ediyoruz. Manisa Kent Konseyi ve Hemşeri Kültürleri ve Dayanışma Derneği olarak bu tür etkinliklerimiz devam edecek” dedi.
Manisa Hemşeri Kültürleri ve Dayanışma Derneği Başkanı Ragıp Güneş, “Kızılayımız Türkiye’mizin ihtiyaç duyduğu pek çok alanda devletimizin şefkat ili olarak önemli yardımlar yapıyor. Güzide kuruluşumuz Kızılay hastanelerimize kan ve kan ürünlerinin temininde ve korunmasında çok önemli bir görev ifa etmektedir. Manisa Hemşeri Kültürleri ve Dayanışma Derneği olarak Manisa Büyükşehir Kent Konseyi ile birlikte Kızılay’ımıza kan bağışı yapmaktan onur duyuyoruz. Manisa Hemşeri Kültürleri ve Dayanışma Derneğimiz 150 bin üzerinde nüfusa hitap eden bir sivil toplum kuruluşudur. Bünyesinde Afyonkarahisarlılar, Ahlatlılar, Ardahanlılar, Azerbaycanlılar, Balıkesirliler, Bitlisliler, Çerkezler, Çukurovalılar, Kağızmanlılar, Elazığlılar, Malatyalılar Birlik, Malatyalılar Kültür, Makedonyalılar ve Yuntdağlılar bulunuyor. Bu büyük sivil toplum kuruluşunu Kızılay’a ve kan bağışına desteğimiz tamdır. Kan bağışımız artarak devam edecektir. Bu etkinlikte emeği geçen tüm dernek başkanlarımıza, üyelerimize, Manisa Kent Konseyi Başkanı Ahmet Karadağ ve Kızılay yetkililerine çok teşekkür ederim” dedi.
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: stk-lardan-anlamli-bagis
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.