Soma Dargeçit Evleri Tanıtılıyor

Manisa’nın Soma ilçesinde bulunan tarihi Darkale evleri, minareleri dağcılardan tarafından tanıtılıyor.

MANİSA- İLÇELER 22.05.2023 12:36:00 1847 0
Soma  Dargeçit Evleri Tanıtılıyor

 

 

 

Türkiye Dağcılık Federasyonu Manisa İl Temsilciliği tarafından 2. Soma Darkale dağcılık ve tırmanış etkinliği gerçekleştirildi. 3 gün süren etkinliğe Türkiye’nin çeşitli illerinden 740 dağcı katıldı. 3 grup halinde Soma Darkale bölgesine tırmanış ve yürüyüş yapıldı. Folklor ekipleri gösteri gerçekleşti. Kamp ateşi yakıldı. Dağcılar keşkek dövdü.  

 


Türkiye Dağcılık Federasyonu Manisa İl Temsilcisi Hakan Kavaklıçeme, Soma Doğa Spor Kulüpleri Başkanı Mustafa Alioğlu, tarihi Soma Darkale’nin tanıtımı açısından bu tür etkinliklerin önemli olduğunu belirterek, düzenlenen tırmanış ve yürüyüşe Türkiye’nin çeşitli illerinden katılan dağcılara teşekkür etti. Etkinliğin önümüzdeki dönemlerde geleneksel hale getirilerek uluslar arası hale getirilmesi amaçlanıyor.

Gelecek Partisi’nden Turgutlu Ovası’ndaki Hayvan Dramına Tepki

‘Adımla Manisa’ ile Sağlıklı Yaşam ve Ödüller Bir Arada Spot:

Manisa’da Servis Araçlarına Sıkı Denetim

Manisa FK Kupada 3. Tura Yükseldi

MAGİD’ten Başkan Dutlulu’ya Ziyaret

MCBÜ’de Öğrencilere Manisakart Kolaylığı

Muradiye Yolu’ndaki Palet Fabrikasında Korkutan Yangın

İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan Okullara Güvenlik Ziyareti

Anahtar Kelimeler: Dargeçit Evleri Tanıtılıyor
  • Çarşamba 29.1 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 30 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 20.4 ° / 11.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.