Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Şoförler Odası’nın projesi esnafın yüzünü güldürecek

0

GÜNDEM 1.04.2018 14:51:34 1446 0
Şoförler Odası’nın projesi esnafın yüzünü güldürecek

Geçtiğimiz 17 Şubatta Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası genel kurulunda yeni başkan seçilen, Saruhanlıda turizm taşımacılığı yapmakta olan Arif Bilek, Türkiye’de en genç şoförler odası başkanı olduğunu belirterek, odaya her zaman güzel hizmetler yapmak ve şoför esnafının her zaman yanında olmak istediklerini söyledi.

“Bizim amacımız şoför esnafımızın her zaman yanında olmak”

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Arif Bilek genel kurul için üyelere teşekkür ederek sözlerine başlayarak şunları söyledi,“17 Şubatta gerçekleştirdiğimiz genel kurulumuza katılan, destek olan üyelerimize çok teşekkür ederim. Odamıza ve mesleğimize hizmet etmek amacıyla ve projelerimizi hayata geçirmek için çıktığımız bu yolda üyelerimiz bizlere güvenerek başkanlığa seçtiler. Kimsenin inancını, güvenini boşa çıkarmayacağız. Araştırmalarımıza göre Türkiye’nin en genç şoförler odası başkanı seçilmişiz. Ankara Şoförler Odası Başkanı arayarak en genç başkan olarak seçilmemizden dolayı tebrik ederek çalışmalarımızda başarılar diledi. Bizim amacımız otobüsçü, kamyoncu, taksici ve oto kiralamacı olarak hizmet veren tüm üyelerimize ve plaka basım işlemlerinde vatandaşlarımıza güzel kaliteli hizmet sunmak. Odamıza her zaman güzel hizmetler yapmak ve şoför esnafımızın her zaman yanında olmak istiyoruz. Odamızın sesini her yerde duyurmak ve varlığını yapılan güzel hizmetlerle duyurmak istiyoruz. Bunun yanında öğrenci ve işçi servisi araçlarımızın gerekli denetimleri yapılmaktadır ve hiçbir sorunla karşılaşılmamaktadır.”

“Saruhanlı’mıza katkı sunabiliriz”

Hayata geçirmek istediği projeyi ve bu proje sayesinde Saruhanlı esnafının da yüzünün güleceğini ifade eden Bilek, “En büyük projemiz Saruhanlı İlçemize TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu getirmektir. Saruhanlı nüfus ve yerleşim olarak her geçen gün büyüyor. Manisa’nın çok yoğun olması ve Saruhanlının Manisa’ya en yakın ilçe olması nedeniyle ilçemize TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu getirmek istiyoruz. Bu projemizle ilgili Saruhanlı Belediyesi ile temasa geçtik ve her konuda destek olacaklarının sözünü aldık. Eğer bu isteğimizi gerçekleştirebilirsek hem Manisa’dan hem Akhisar’dan ilçemize vize yaptırmaya gelecekler, bu gelişme de Saruhanlı esnafımıza yeni bir gelir olarak dönecek. İnşallah bu düşüncemizi gerçekleştirebilir ve Şoförler Odası olarak Saruhanlımıza katkı sunabiliriz” şeklinde konuştu.

“İnsan taşıdığımızın bilincinde hareket etmeliyiz”

Şoför esnafına önerilerde de bulunan Başkan Bilek, son olarak şunları söyledi, “Şoför esnafımızın trafik kurallarına ve trafik ışıklarına riayet ederek oluşabilecek kazaların önüne geçmelerini istiyoruz. Herkes hatalı sollamadan kaçınmalı, çünkü bizler insan taşıyoruz ve bunun bilincinde olarak hareket etmeliyiz.

ÖZEL HABER: SERKAN KÜL


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.