Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

ŞİMŞEK: "BASKI SİSTEMİNİ REDDEDİYORUZ"

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı ve milletvekili aday İlkay Şimşek, sistemin dayattığı toplumu kutuplaşmaya zorlayan adaletin, liyakatin, üretimin olmadığı baskı sistemini reddediyoruz" dedi.

MANİSA-GENEL 11.04.2023 15:22:00 1325 0
ŞİMŞEK:

 

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı ve milletvekili aday İlkay Şimşek, sistemin dayattığı toplumu kutuplaşmaya zorlayan adaletin, liyakatin, üretimin olmadığı baskı sistemini reddediyoruz" dedi.

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek, Manisa 1'nci sıra milletvekili adaylığının resmileşmesinin ardından ilk yaptığı açıklamada, sistemin dayattığı toplumu kutuplaşmaya zorlayan adaletin, liyakatin, üretimin olmadığı baskı sistemini reddediyoruz" dedi. Türkiye'nin sosyo-ekonomik anlamda olağanüstü sıkıntılar yaşadığı bir dönemde girilen seçim sürecinde tamamen sahaya inerek halkla bütünleştiklerini belirten Milli Yol Partisi milletvekili adayı İlkay Şimşek açıklamasında şunları söyledi: "Şehzadeler şehrimiz Manisa'da artık biz varız. Biz kimiz; bizler köylüyüz, bizler çiftçiyiz, işçiyiz, esnafız, emekliyiz. Bizler atanamayan öğretmenleriz, fazla çalıştırılıp dinlendirilmeyen polisleriz, kadro bekleyen kamu personeliyiz. 

Bizler KPSS' den puan alıp, mülakatta elenip, hakkımız olan çalınıp, liyakatsizlere verilen mağdurlarız. Bizler taşeronda emeği ve ekmeği çalınıp kapitalist sermayeye peşkeş çekilen mazlumlarız. Bizler bu ülkenin vatandaşı olup, sığınmacılar tarafından ikinci sınıf vatandaş muamelesi görenleriz. Kısacası biz halkız. Biz toprağı saksıda, köylüyü televizyonda görenlerden değil, köylünün, çiftçinin ta kendisiyiz. 

Biz Milli Yol Partisiyiz. Biz Ülkücü Türk Milliyetçisiyiz, gerçek Atatürkçüleriz, Anadoluyuz. Haydi Manisa, size, halkımıza elimizi uzattık, Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşları olarak siz de bizim elimizi tutun. Biz Türkiye'nin kendi öz varlığının, zenginliğinin farkındayız, bu milletin, her bir vatandaşının gücünün farkındayız, kula kulluk etmeyi değil, onurlu ve şerefli bir yaşamı istediğinin farkındayız. Haydi, söylenecek tek bir sözü hep birlikte söyleyelim, artık yeter diyelim."HABER MERKEZİ

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.