Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

SİMAV FEN LİSESİNİN ‘BAHAR ŞENLİĞİ’ VE ‘YIL SONU KERMESİ’NE YOĞUN KATILIM

Kütahya’nın Simav ilçesinde, üniversite adayı öğrencilerin “Umutları gerçekleştiren okul” olarak adlandırdığı Simav Fen Lisesinin ‘Bahar Şenliği’ ve ‘Yılsonu Kermesi’ festivale dönüştü.

BÖLGE 1.06.2023 19:00:00 2294 0
SİMAV FEN LİSESİNİN ‘BAHAR ŞENLİĞİ’ VE ‘YIL SONU KERMESİ’NE YOĞUN KATILIM

    


 

                                                               

Kütahya’nın Simav ilçesinde, üniversite adayı öğrencilerin “Umutları gerçekleştiren okul” olarak adlandırdığı Simav Fen Lisesinin ‘Bahar Şenliği’ ve ‘Yılsonu Kermesi’ festivale dönüştü.  
 

Simav Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinin katılarak şenliği festivale döndürdüğü bir dizi etkinlik, okulun müzik enstrümanı kullanan öğrencilerinin müzik öğretmenleri Görkem Koç eşliğinde çalarak seslendirdikleri şarkılardan oluşan konserle başladı.  Görsel Sanatlar Öğretmeni Ziya Erkan’ın öğrencilerinin karakalem eserlerinin yer aldığı Resim Sergisi birbirinden ilginç portrelerle dikkat çekerken, okul bahçesine kurulan Simav Ertuğrul Gazi Yörükler Derneğine ait Yörük Çadırı, Simav’ın protokol üyelerinin, davetlilerin ağırlandığı, programın baştan sona izlendiği festival çadırı oldu.
 

Kermese katılan tüm misafirler okul öğrencilerinin yıl boyunca yaptığı bilimsel etkinlik ve çalışmaları da yerinde inceleme fırsatı buldu.
 

Fen Lisesi Okul Aile Birliği üyelerinin evlerinde hazırladıkları yiyecek ve içeceklerle şölen alanında kızgın saclarda pişirilen yöresel gözlemeler, lokma, tost gibi yiyeceklerin hem ikram hem de okul yararına satışlarının yapıldığı müstesna programda Fen Lisesi Müdürü Engin İren, geçmişten günümüze sürdürülen programları geliştirerek devam ettirme gayretinde olduklarını, programa katılan başta protokol üyeleri olmak üzere herkese ve etkinliğe renk katan Simav Özel Eğitim Meslek Okulu öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür ettiğini ifade etti.
 

Program, Okul bahçesini dolduran öğrencilerin öğretmenleriyle birlikte müzik eşliğinde oynamaları ve Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinin de katıldığı halat çekme yarışmasıyla daha da renklendi.
 

Okulun etkinliğine, Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay, Kuşu Belediye Başkanı Feridun Aktay, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Kanık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi, Milli Eğitim Şube Müdürü Ünal Özcan,  Kütahya Nafi Güral Fen Lisesi Müdürü Murat Fazıl Akkoç, Tavşanlı Fen Lisesi Müdürü Hacer Bozat, Ertuğrul Gazi Yörükler Derneği Başkanı Hasan Basri Çetin, Esenevler Mahallesi Muhtarı Selahattin Demirel, İlçe Merkezindeki okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler ile mahalle sakinleri katıldı.
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.