SİGARAYI BIRAKMA GÜNÜ BADMİNTON TURNUVASI BAŞLADI

1

SPOR 24.02.2021 09:43:43 1740 0
SİGARAYI BIRAKMA GÜNÜ BADMİNTON TURNUVASI BAŞLADI




Manisa Badminton il temsilciliği tarafından Manisa Çok Amaçlı Spor Salonunda “Sigarayı bırakma günü badminton turnuvası” yapılıyor.

Çok Amaçlı Spor Salonunda düzenlenen “Sigarayı bırakma günü badminton turnuvası”’na   Yunusemre Belediyespor, Saruhanlı Belediyespor, Kula Belediyespor, Manisa Gençlik Ve Spor Kulübünden 40  badminton sporcusu  katılıyor.
 Manisa Badminton İl Temsilcisi Ali Haydar Aras Pandemi döneminin yaklaşık 1 yıldır sporcuların turnuva ve şampiyona yapmadan   müsabaka yapmadan   geçmesi   nedeniyle sporcuların böyle bir etkinlikte buluşturmak istedik. Bu il içi özel turnuvada sporcularımız 2 gün boyunca müsabaka yaparak etkinliğe katılmış ve müsabaka yapmış olacaklar.” dedi.

Muharrem KAZER
 

Manisa Aşık Veysel GESK, Goalball Şampiyonasında Sahaya Çıkıyor

Yeniden Refah Partisi’nden Yayla ve Kışla Köylerine Ziyaret: “Sorunların Takipçisiyiz”

Soma’ya Yeni Sosyal Mekân: Vargel Kafe Resmen Açıldı

Manisa FK’dan Transfer Bombaları: 8 Yeni İsimle Anlaşma Sağlandı

Manisa Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Umut Eli: “Bu Şehirde Kimse Yalnız Değil”

Manisa’da Yazın En Güzel Serinliği: Çocuklara Ücretsiz Portatif Havuz Keyfi

CHP’li Tahmilci’den Sert Tepki: “Bu Sessizlik İhanettir, Alın Teriyle Alay Edilmez”

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

  • Cumartesi 36.6 ° / 20.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 37.5 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.5 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.