Şevval Sam, Manisa’yı Coşturdu

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluş Konserleri kapsamında ünlü oyuncu ve müzisyen Şevval Sam, Manisalı hayranlarıyla buluştu

KÜLTÜR-SANAT 8.09.2022 13:15:00 4616 0
Şevval Sam, Manisa’yı Coşturdu

 

Manisa Büyükşehir Belediyesinin kurtuluşun 100’üncü yılına özel olarak hazırladığı Kurtuluş Konserleri kapsamında, ünlü oyuncu ve müzisyen Şevval Sam, Cumhuriyet Meydanı’nda konser verdi. Konseri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Daire Başkanları, siyasi parti temsilcileri ve on binlerce Manisalı ilgiyle takip etti. Türk Sanat Müziği parçalarıyla konserine başlayan sevilen sanatçı, arabesk, pop ve fantezi müziklerinin yanı sıra Türk Halk Müziği eserlerinden oluşan geniş repertuvarından şarkılar seslendirdi. Cumhuriyet Meydanı’nı tıklım tıklım dolduran Manisalılarla birlikte şarkılarını seslendiren sanatçı, Manisalılara teşekkür etti. Konser sonunda sahneye çıkan Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık, performansı nedeniyle sanatçıyı kutlayarak, çiçek ve Manisa’ya özgü ürünlerden takdim etti.

Gülşah Durbay için Fatih Sergi Salonu’nda taziye

Mali Müşavirlerden Hükümete Acil Çağrı: 586 Sayılı Tebliğ Geri Çekilsin

BİLSEM Öğrencilerinden Eğlenerek Öğreten Afet Farkındalığı Oyunu

Aile Hekimleri Manisa'da SES Yükseltti

Berberler ve Kuaförler Odası Seçimi İçin Kritik Hamle

Özdağ’dan Gülşah Durbay için: “Manisa başın sağ olsun”

Akhisar Belediyesi Aralık Meclisi ikinci oturumu yapıldı

Başkan Gülşah Durbay’a Topuklu Efe'ye Son Veda Şehzadeler’de

Anahtar Kelimeler: Şevval Manisa’ Coşturdu
  • Çarşamba 4.9 ° / -1.5 ° Güneşli
  • Perşembe 5.7 ° / -1.7 ° Güneşli
  • Cuma 7.1 ° / -0.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.