Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

ŞENGÖZ,CİNSEL PROBLEMi OLAN MÜHRÜ SÜLEYMAN BİTKİSİ KULLANSIN

Kütahya'nın Gediz İlçesi'nde, 30 yıldır şifalı bitki satışı yapan Herbalist Yusuf Şengöz, mührü süleyman bitkisinden elde edilen macunun bir çok cinsel hastalığa iyi geldiğini söyledi.

BÖLGE 20.06.2023 11:39:00 2920 0
ŞENGÖZ,CİNSEL PROBLEMi OLAN MÜHRÜ SÜLEYMAN  BİTKİSİ KULLANSIN

                                                                                                             Kütahya'nın Gediz İlçesi'nde, 30 yıldır şifalı bitki satışı yapan Herbalist Yusuf Şengöz, mührü süleyman bitkisinden elde edilen macunun bir çok cinsel hastalığa iyi geldiğini söyledi.

 Dünyada sadece Gediz'de bulunan bu bitkinin köklerinin başta iktidarsızlık olmak üzere birçok cinsel probleme iyi geldiğini savunan Şengöz, "Ereksiyon problemi, iktidarsızlık ve cinsel isteksizlik gibi rahatsızlıkları olanlar mutlaka kullanmalı. Ayrıca otun sperm artırıcı özelliği de var" dedi.  
 

Mührü süleyman bitkisinin köklerinin hakiki çam balı ile karıştırılarak yemeklerden önce günde 3 kez aç karnınaa yenilmesi halinde hiçbir cinsel problemin kalmayacağını iddia eden Şengöz, "Bitkinin kökleri balla karıştırılarak macun haline getirilmeli. Hatta mümkünse karışıma arı sütü, polen, çörek otu, ardıç ve akgünlük sakızı ilave edilmeli" diye tavsiyede bulundu. Karışımı kadın-erkek herkesin rahatlıkla kullanabileceğini söyleyen Şengöz, mührü süleymanın piyasada satılan bir çok ilaçtan daha etkili olduğunu ve hiçbir yan etkisi bulunmadığını ileri sürdü.  
 

Mührü süleyman bitkisinin kilosunun 500 tl olduğu ve endemik bir bitki türü olduğu için sadece Gediz'in Murat Dağı Bölgesi'de bulunduğu ifade eden Şengöz,“Murat Dağında114 endemik tür bitki var. Karapınar Yaylasında bulunan kayın ağaçları altında ve nemli dere yataklarında yetişen Mührü Süleyman Otu, halk dilinde Boğumluca otu, Boğumluca kökü, Dolama otu olarak biliniyor.Latince ismi Polygonatum Multiflorum olan ve toprakaltı kök gövdeleri üzerinde mührü andıran izler bulunduğundan Süleyman'ın mührü anlamına geliyor.” Dedi.  Halk arasında Mührü Süleyman Otu olarak adlandırıldığını bir çok derde karşı kullanıldığını sözlerine ekledi.

 

Adil Aka
 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.